MENU
 

Gratis SV Hertha sponsoren!.

23 april 2020

SV Hertha werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten voor de club te zorgen. Maar eigenlijk kan alleen jij daarvoor zorgen als je via sponsorkliks een bestelling plaatst! Waar de club dan weer van profiteert en dus ieder lid van de vereniging.

SV Hertha ontvangt namelijk geld als er online wordt gekocht bij de ruim 300 winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com maar ook als je b.v. eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt SV Hertha daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer je ook wel eens iets online en kan je “jouw cluppie” hier dus ontzettend mee helpen. En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Vergeet volgende keer dus niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken en SV Hertha te selecteren als club en via de link op sponsorkliks de winkel te bezoeken waar je wat wilt bestellen.

Hoe doe je dat, dat staat hieronder in de handleiding beschreven.

Op de site van SponsorKliks komt je uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt dan dat jij rechtstreeks zou bestellen, maar via deze link gaat er een commissie naar SV Hertha. Je sponsort dus echt gratis!

Namens heel Hertha, alvast ontzettend bedankt dat jij SV Hertha via deze manier kan en wil helpen. Heb jij vragen hierover of over andere zaken, neem dan gerust contact met ons op.

Met een vriendelijke groet, De Sponsorcommissie

 

Handleiding Sponsorkliks:

Je gaat naar de website van Hertha en klikt op het log van sponsorkliks, of je gaat naar de website www.sponsorkliks.com (om rechtstreeks naar de site te gaan: met je muisaanwijzer op de link hierboven gaan staan, Ctrl op je toetsenbord indrukken en daarna op je linker muisknop drukken).

Je gaat dan naar de pagina Sponsorkliks en zie je gratis sponsoren “Wie wilt u sponsoren”.

Je toets in de zoekbalk SV Hertha in (dus niet alleen maar Hertha intoetsen, maar SV ervoor), je selecteert SV Hertha en klikt op zoek die rechts naast de invulbalk staat.

Je komt dan op de pagina waar alle winkels staan vermeld en waar je dus uit kan kiezen.

Als het goed is zie je linksboven naast sponsorkliks, SV Hertha staan of het logo van SV Hertha. Dan zit je goed en kun je gaan bestellen.

Je kunt zoeken op categorie of op de naam van de winkel waar je wat wil bestellen.

Als je regelmatig bij dezelfde winkel besteld, voeg deze dan toe aan je werkbalk of bij favorieten als je via sponsorkliks naar de website van die winkel bent gegaan. Je kan dan de volgende keer gewoon via de favorieten naar die site van die specifieke winkel en besteld dan automatisch via de Hertha site. Ben je hier niet helemaal zeker van, ga dan altijd via www.sponsorkliks.com naar die site.

Je kunt ook de app sponsorkliks downloaden in google playstore of app store.

De procedure is exact hetzelfde.

Heb je een bedrijf en je besteld regelmatig zaken online, kijk dan even of het bedrijf ertussen staat waar jij regelmatig je spullen besteld.

Ook via deze weg kan je SV Hertha sponseren zonder dat je hier extra geld voor kwijt bent en SV Hertha, dus de leden plukken hier weer de vruchten van.

sponsorkliks-custom.png

Naar het overzicht