Spetterend slot Winterstopzaalvoetbaltoernooi Herhta

10 februari 2014

Voor de 34e keer hebben de jeugdleden van Hertha gedurende 5 zondagen gestreden om de hoogste plaats van het Albert Heijn Winterstopzaalvoetbaltoernooi. Dit toernooi kent een lange traditie, want de eerste editie is gehouden in 1980. In de 34e editie hebben 220 jeugdleden in 7 verschillende poules gedurende 70 wedstrijden spannende wedstrijden gespeeld. Op de laatste speeldag was de spanning in de Boei in Vinkeveen te snijden. Bij de Mini’s eindigden alle teams gelijk en mogen alle mini’s de beker mee naar huis nemen.

De jongste F pupillen maakten er een waar spektakelstuk van. 3 van de 6 teams eindigden gelijk. Door een beter doelsaldo werd PSV winnaar. De overige winnaars van het toernooi zijn: Poule 1 Monaco, Poule 2 Schalke, Poule 3 Atletico Madrid, Poule 4 Newcastle United en Poule 5 Tottenham Hotspur. Tijdens de prijsuitreiking werd ook Danny Bierman als beschermheer bedankt alsmede de 5 jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie. Slotstuk was de prijsuitreiking van keeper van het toernooi. Deze werd nipt, maar terecht gewonnen door Luca Irving. De overige prijzen gingen naar 2. Cooper Kropveld. 3. Andy Theijsmeijer. 4 Kelvin Doornekamp 5. Kai te Beest. Volgend jaar maakt Hertha zich op voor de jubileum editie. De foto’s staan in het fotoalbum.