MENU
 

Mannen van Hertha JO13-3 van de toekomst kijken naar hun voetbal idolen in de "Toekomst"

23 december 2018

Hertha JO13-3 kunnen met veel sport plezier terug kijken op het afgelopen seizoen echter de resultaten waren minder….! Gedurende het seizoen werd er steeds met volle overgave getraind ..en met plezier weer uitgekeken naar n de volgende wedstrijd waardoor leider ouders en trainer een bijzondere bewondering werd opgewekt..om er elke keer weer voor te gaan waarbij met kleine stapjes de conditie vaardigheid en tactisch voetbal inzicht toenamen!

De leider Jorge wist dat nog eens bij naar elke wedstrijd boven water te krijgen door wisselend twee spelers aan te wijzen die De wedstrijd moesten analyseren en daar bij bleek dat de trainer er niets aan toevoegen had gezien de vlijmscherpe verbeter punten’. Deze methode van het naar boven krijgen van verbetering punten zou in menige bestuur organisatie of bedrijf niet misstaan !!

Als trainer ben ik zeer trots op deze mannen sommige komen van heel ver en dan toch een gepaste progressie tonen ! Met volgend seizoen in een iets minder zware nieuwe competitie kunnen deze laten zien wat zij echt waard zijn !

Al met al vond te trainer dat de spelers een verblijf in het Mekka van de voetbal sport verdiende en regelde het hij voor zijn elftal en altijd betroken ouders tickets niet eerste rang maar wind en droogvrij bij de belangrijke wedstrijd Jong Ajax tegen de koploper Sparta.

De beladen spannenede wedstrijd eindigde in 2-0 ..! en konden de jongens nog selfies maken met hun sterren. Na afloop werd het team in de kantine van deze oude grote club omgeven met alle trofeeën tot de beker met de grote oren door de vaders getrakteerd op een consumptie na keuze.

De kleinste slimste en een van de beste dribbelaars van het team wist nog net te voorkomen dat de echte bal van de gespeelde wedstrijd bij de “gevonden voorwerpen "te recht zou raken…terwijl hij nu …vermoed ik als super trofee zonder weleens waar zonder grote oren in boven zijn bed hangt…. waar hij droomt eens op de Toekomst echt te laten zien wat je allemaal met die bal kan doen..!

Naar het overzicht