MENU
 

Hertha meiden MO15 zijn kampioen!

10 december 2018

Vinkeveen, 8 december 2018, Het gaat goed bij Hertha, ook bij de dames! Dit keer behaalden de kleine grote meiden MO15-1 het kampioenschap in de tweede klasse. Het was deze zaterdagmorgen nogal “winderig”… Dit keer niet in de kleedkamer van de dames, maar wel buiten op het veld met een stevige Zuidwester! Het moment voor trainers om te roepen; denk om de wind!

Maar niet door trainer-coach Menno van der Sloot. Winnen is niet het belangrijkste, maar spelplezier, doe het vooral SAMEN en verdedigen begint in de voorhoede + opbouwen van achteruit is waar het team van Van der Sloot voor staat en gaat. En dat goed voetbal, heel veel doelpunten op kan leveren werd deze zaterdagmorgen zichtbaar gemaakt op het scorebord.

Het werd vandaag maar liefst 17-0 met de ene goal nog fraaier dan de ander maar vooral tot stand gekomen door prima Frankie de Jong-combinatie-voetbal. En daarmee bewijst dit team te kunnen pieken, juist als het moet!

Omdat het doelsaldo op dat moment nog belangrijk was…

Maar naarste concurrent Kockengen, misschien wel onder de indruk van deze Vinkeveense monsterscore, verloor deze middag thuis met 0-3! Hun tweede nederlaag dit seizoen. En daarmee lieten zij de kampioensschaal met een gouden rand in Vinkeveen bezorgen omdat Hertha deze competitie slechts één wedstrijd heeft verloren en de rest gewonnen.

Dus is het volgende week feest op Herthanello in het gezelligste clubhuis van de Ronde Venen, een prima verblijf om de champagne te ontkurken, muziek te maken en de spelers te huldigen met stuk voor stuk dik verdiende medailles.

En dan zitten ze ook nog in de beker!! Wat een TEAM…en wat een Toppers die Hertha NOOIT maar dan ook NOOIT meer zullen vergeten.

En andersom natuurlijk.

Op de foto van links naar rechts:

Boven: Noa, Jamie, Daniek, Tatum, Mo, Bo, Mandy, Billy

Onder: Sienna, Ismene, Daisy, Sterre, Britt, Dewi

Naar het overzicht