Wereldreiziger bjorn coacht HERTHA 4 naar een glansrijke overwinning

21 mei 2023

Terug van een reis door Thailand maar met een stevige blessure die hij opliep bij een val van een scooter zat er niets anders op dan zijn team dan maar te coachen deze zaterdag. Er werd een zeer aanvallend team opgesteld en binnen zeven minuten maakten Mika en Rico twee fraaie goals. Toen RAP van de eerste schrik was bekomen drongen ze de achterhoede terug en in de dertiende minuut was daar de aansluitings treffer. 2-1. Hertha bleef de aanval kiezen maar ondanks een paar mooie kansen wilde de derde goal niet vallen. Kort voor rust kwam RAP bijna op gelijke hoogte maar een schot op de lat en een fraaie redding van Thijs voorkwam erger. Na weer een mooie aanval maakte Rico nummer twee en gingen de mannen met een 3-1 voorsprong thee drinken. Het eerste half uur na de rust rolde de ene aanval na de andere op het doel van RAP af en Ryan rondde die mooi af met doelpunt nummer vier. Een kwartiertje voor het einde kwam RAP ineens terug met twee doelpunten waarbij de achterhoede van HERTHA slordig reageerde. Dat werd de laatste vijf minuten toch nog billenknijpen. Toen Martijn met de swalbe van de eeuw probeerde de boel te vertragen had hij de lachers op zijn hand. RAP vond dat niet leuk maar uit de spelhervatting die daarop volgde rondde HERTHA nog een aanval af met de bevrijdende vijfde treffer van Ryan. Een goede collectieve prestatie van HERTA 4.