MENU
 

Teamweekend Selectie

15 januari 2020

Met 31 selectiespelers werd er afgelopen vrijdag om 18:45 koers gezet richting Landgoed de Biestheuvel, vlakbij Eindhoven.

Rond de klok van 20:15 werden de spullen uit de auto gehaald en een ieder ging op zoek naar de voor hem meest logische slaapplek. De 1 koos ervoor om dichtbij de keuken te liggen, de ander nam een overwogen keuze om zijn bed te zoeken zover mogelijk van de geplande muzikale activiteiten. Aan faciliteiten geen gebrek in het sfeervolle huisje.

De muziek en tap waren nog maar net koud aangesloten en het vertrek voor de eerste activiteit werd alweer door de speaker omgeroepen. Er stond de mannen van Hertha een leuk programma te wachten, waarbij de organisatoren een aantal kernwaardes centraal hebben gesteld, namelijk gezelligheid, sportiviteit en teamgeest.

Om 21:30 lagen er 5 glimmende bowlingbanen op ons te wachten. Joost mocht zich toch wel de bowlkoning van de avond noemen want hij gooide de ene naar de andere strike. Je kan wel stellen dat hij zijn geluk voor de dag in 1 uur heeft verbruidst. Wat zal de avond hem nog meer brengen;)

Rond 23:00 werd de navigatie ingesteld richting Eindhoven stad. Super gezellig, want iedereen was meeJ Er werd gedanst, gedronken en eenmalig kneep de organisatie een oogje dicht toen de buiken werden gevuld met het wat ongezonder shoarma patat en ander voedsel wat niet in de schijf van 5 staat.

Met gevulde buiken waren we rond de klok van 03:30 weer allemaal veilig thuis gebracht door de taxi’s en een aantal mannen die bobte. Een enkeling vond het nog geen tijd om te gaan slapen en hebben onder het genot van een drankje de nacht afgesloten.

Rond de klok van 10:00 zaten we gezamenlijk aan de ontbijttafel. Het schijnt dat Janieck elke winkel in de Ronde Venen heeft bezocht om het voedsel en drank zo kwalitatief en scherp mogelijk in te slaan. Er was na het ontbijt de mogelijkheid om een spelletje te spelen of om nog even een verloren uurtje slaap in te halen.

Om 13:00 vertrokken we richting voetbal vereniging Gestel om gebruik te maken van hun grasveld. Er werd onderling een partij op groot veld gespeeld. Bart (1e helft) en Kay (2e helft) zorgde ervoor dat de wedstrijd eerlijk en sportief werden gespeeld. Dit onder scherp toezicht van de grensrechters Tom, Thomas, Ruud en Jelle. Mede door de goeie warming up werd er met vlagen leuk en verzorgd voetbal gespeeld. De Team bleken er gewaagd aan elkaar . Na 85 min spelen was de stand 6-6. Het werd spannend, maar team hesje wist door een blunder van keeper Stan de wedstrijd te beslissen. Delano slingerde de bal hoog voor de goal en Sten kon niks anders doen dan de bal pan klaar liggen voor Mike.. Sten wilde de bal wel vangen, maar met 1 handschoen was dit vrijwel onmogelijk.

Rond 16:30 waren ook Bart en Thomas weer terecht (dit was geen fout van Martijn) en arriveerde op de Bietsheuvel. De voorbereidingen werden gedaan voor het eten en om 19:00 werd de spaghetti bolgonese (met kaas) opgediend. Complimenten naar de keuken!

Toen de pannen en het fornuis schoon waren kon er gestart worden met de pubquiz. In 4 teams zou er worden gestreden om de begeerde Baco Beker. Er vielen per ronde 20 punten te verdienen. In totaal waren er 5 rondes dus in totaal 100 punten. De teams waren de Mannebroeders, Weet ik veel, Horse en team Baco.

Jeroen, Martijn en Janieck mochten niet meedoen want zij wisten alle antwoorden al. Telefoons werden weggelegd en onder toezicht onder eerder genoemde 3 werden de rondes afgewerkt. Gaaf om te zien dat we na dik anderhalf uur een winnend team bekend konden maken. Met maar liefst een halve punt meer dan team Baco won team Mannebroeders met 76 punten de Baco Beker.

Al snel bleek dat team Mannebroeders niet van plan waren om de beker als wisselbeker te gaan gebruiken. De avond was gezellig. Iedereen bleef wederom bij elkaar en er werden met elkaar diverse spelen gedaan. Als klap op de vuurpijl werd erom 0:00 gestart met de karaoke avond. Er blijkt zelfs beeldmateriaal in omloop te zijn waarop te zien is dat deze om 06:00 ,nog steeds niet was afgelopen.

De volgende ochtend werd er wederom gezamenlijk ontbeten rond de klok van 10:30. Om 11:45 waren we al zover om te vertellen. Wij kijken met een zeer goed gevoel terug naar dit weekend en kijken alweer uit naar volgend jaar.

Een sportieve groet,

Organisatie teamweekend

Naar het overzicht