MENU
 

Hertha? Dat is jouw Grote Club!

26 september 2019

Beste voetballers, voetbalsters, groot en klein,

Bij Hertha speel jij, train jij, staat elke zaterdag jouw voetbalkleding klaar, kun jij in prachtige kleedkamers omkleden, heb jij een schitterend clubhuis waar jij voor en na de wedstrijd terecht kunt.

Bij Hertha win jij wedstrijden, verlies jij wedstrijden of speel jij soms gelijk. Maar vooral kun jij er altijd terecht om er met veel plezier te sporten! En dat gaat allemaal vanzelf…. Zo lijkt het.

Dat het voor de club niet gratis is en niet vanzelf gaat moet jouw zorg niet zijn. Of toch wel een beetje. Want stel je eens voor dat wij het niet meer kunnen betalen of kunnen regelen? Dan kan al dat moois niet meer zoals het nu is.

Help jouw cluppie dus een handje..

Waar jij elke week meerdere dagen bij ons aller Hertha terecht kunt voor jouw plezier vragen wij jou een (1) keer ons een plezier te doen. Wij vragen jou ons te helpen met het verdienen van euro’s waarmee wij jou weer een plezier kunnen doen.

Wat wij jou vragen is om loten te verkopen voor de Grote Club Actie. Van jouw leider heb je ze misschien al gekregen.. Vraag er anders om.

Elk lot kost € 3,00 waarvan er € 2,40 voor Hertha is. We maken het nog gekker… Van elk lot dat jij verkoopt is er € 0,40 voor jou en € 2,00 voor de club. Stel dat je er 10 verkoopt.. Of misschien wel meer… Reken maar uit.

En als iedereen dat nu doet….

Vaders, moeders, leiders, trainers….help jullie kinderen, spelers een handje… Stimuleer ze of organiseer iets met jouw team.

Zelf loten kopen? Zelf loten verkopen? Geen probleem! Hoe meer hoe beter!

Alvast onze hartelijke dank

Bestuur s.v. Hertha,

Michel, Matthijs, Pieter, Raymond, Onno

O ja…… Voor het team met de hoogste opbrengst regelen we een lekkere verrassing na afloop van een thuiswedstrijd. En laat dat vooral jouw team zijn!

Naar het overzicht