MENU
 

Nieuws

START TRAININGEN(TIJDEN)S.V.Hertha 18 augustus 2018

In de week van 27 augustus starten de trainingen weer (sommige teams een week eerder) Zaterdag 1 september begint de bekercompetitie. Trainingstijden staan op de website bij Menu > Teams > en dan het team nr.

Lees meer
Introductie-toernooi voor kinderen uit groep 1, 2 en 3 op 25 augustus 03 augustus 2018

Op 25 augustus organiseren Hertha en Kids Aktief een leuke introductie ochtend bij SV Hertha. We spelen dan een toernooi voor alle kinderen (jongens en meisjes!) uit groep 1, 2 en 3. Het is zowel voor kinderen die al lid zijn voor Hertha, als voor niet-leden. Dus neem vooral al je vriendjes en vriendinnetjes mee! We starten om 10:30 en het duurt tot ongeveer 12:00. Je kunt je aanmelden met een emailtje naar Michel Klinkhamer: mklinkhamer@hertha.nl

 

Lees meer
Kids Aktief start een sport-BSO bij SV Hertha! 08 juli 2018

SV Hertha is een samenwerking aangegaan met Kids Aktief, een snel groeiende organisatie voor o.a. buitenschoolse opvang. Kids Aktief positioneert zich volledig als ‘sport BSO’ en werkt daarvoor samen met sportverenigingen. Kinderen die bij Kids Aktief naar een BSO gaan sporten minimaal een uur per dag, waarbij steeds verschillende sporten aan bod komen.

Lees meer
Op de foto: Hertha bestuurslid Matthijs Mons (links) en Kids Actief directeur Mano van der Blom tekenen de overeenkomst tussen beide partijen.