MENU
 

Actueel

SV Eerste Ronde Venen Bokaal doorslaand succes 19 juni 2017

Afgelopen zaterdag organiseerde SV Hertha voor het eerst de Ronde Venen Bokaal voor 35+ en 45+ teams. Het bleek een schot in de roos om een groot toernooi te organiseren voor deze snel groeiende doelgroep. In totaal deden in drie verschillende categorieën 18 teams mee, die op een half veld streden om de begeerde bokaal.

Lees meer
Tweede editie van Vinkcuisine zeer goed bezocht 19 juni 2017

Voor de tweede keer organiseerde SV Hertha het culinaire evenement ‘Vinkcuisine’, aansluitend op het toernooi ‘De Ronde Venen Bokaal’. Het werd een nog groter succes dan de eerste editie, waarbij het heerlijke weer natuurlijk ook flink meewerkte.

Lees meer
HERTHA MINI'S WINNEN VENEN CUP 05 juni 2017

De Hertha Mini's hebben op 3 juni de Venen Cup gewonnen. Maar liefst 16 teams deden dit jaar mee aan het Mini toernooi van SV Hertha. Bo, Jim, Mick en Olivier wonnen al hun wedstrijden en waren dus de terechte winnaars van het toernooi.

Lees meer
Voorlopige indeling jeugdteams 2017-2018 04 juni 2017

De jeugdcommissie heeft in samenwerking met de coördinatoren, jeugdtrainers en jeugdleiders de samenstelling van de teams gemaakt.

Lees meer
Eerste toernooi voor Walking football 30 mei 2017

Hoewel het 60+ voetbal team van Hertha nog maar 6 weken geleden is opgericht vonden ze het toch leuk om op de uitnodiging van Oldstars in te gaan en mee te doen met een toernooi bij FC Utrecht. Bij Walking Football spelen de teams 6 tegen 6 op een kwart veld met lage doeltjes. Zoals de naam al doet vermoeden mag er alleen gelopen worden, niet gerend. 

Lees meer