MENU
 

Actueel

Koppel Darten bij Hertha 17 oktober 2018

Op 10 november wordt bij Hertha weer een darttoernooi gehouden. Een koppeltoernooi voor de wat meer gevorderde darter. De inloop en inschrijving is vanaf 19:00 - 19:45 uur. 

Lees meer
HERTHA KANJER DAMES 35 PLUS V0CHTEN ALS TIJGERS VOOR ELKE PUNT TEGEN WERDEROM TEGEN EN IN NOORDEN EN TEVENS TERPLAATSE TEGEN VICTORIA, LAREN EN CSV 16 oktober 2018

Als team enigszins uitgedund door afwezigheid van Mirjam ,Marijke helaas Charlotte en Gerda (met een verstuikte enkel ) ,maar wel met nieuw lid Annelies die weloverwogen Hertha als club had gekozen voor de prettige vriendinnen sfeer een prettige coach Karin en mede dat de na het bijwonen van een training mede trainingen werden geleid door een enthousiaste trainer.. wat elders bij naaste clubs niet gebruikelijk is!

Lees meer
ALGEMENE LEDEN VERGADERING maandag 5 november 2018 08 oktober 2018

UITNODIGING, Hierbij nodigen wij alle leden van S.V. Hertha uit voor de ALGEMENE LEDEN VERGADERING. Welke gehouden zal worden op maandag 5 november 2018 in de kantine van S.V. Hertha.

Lees meer
Hertha vrouwen 35 plus in de lift met uitstekende prestaties tegen CSW, Laren, Victoria en NSV 07 oktober 2018

Afgelopen vrijdagavond was het de beurt aan de Hertha vrouwen 35 plus om als gastvrouwen tegen vier teams op te nemen in wedstrijden van 20 minuten elk en dit keer door afwezigheid van Charlotte, Marianne en Manon en Gerda maar wel met een goede gastspeler Sanna..! Dat betekende dat er als handicap…maar met een wissel kon worden toegepast !

Lees meer
NIEUWS I.V.M. OKTOBERFEST ZATERDAG 6 OKTOBER 06 oktober 2018

Om het feest goed te kunnen laten verlopen gaan de keuken en de kantine zaterdag eerder dicht. Lees hieronder ook de bijzonderheden voor de avond;

Lees meer