MENU
 

Actueel

Afsluitend toernooi en feestavond 35-45+ 18 november 2019

Op vrijdag 29 november organiseert Hertha een 35-45+ toernooi met feestavond om het najaarseizoen af te sluiten. De poule bestaat uit vier teams die elk 20 minuten tegen elkaar gaan spelen op een half veld, met een keeper.

Lees meer
Clinic Padel bij V.L.T.V. 13 december 13 november 2019

Voor ons 90 jarig jubileum hebben wij van onze buren V.L.T.V. een clinic Padel gekregen. Padel is een mix van tennis en squash en is een snel groeiende sport in Nederland. V.L.T.V. heeft sinds kort twee nieuwe padel banen geopend en Hertha leden kunnen kennis maken met deze leuke sport. 

Lees meer
Hertha laat de punten in Amstelveen 11 november 2019

Afgelopen zaterdag was het weer lastig om de selectieteams te voorzien van genoeg spelers. Dit is nu al een aantal weken achter elkaar, maar hopelijk gaan spelers snel terugkomen van hun afwezigheid.

Lees meer
Kaarten FC Utrecht - RKC Waalwijk 05 november 2019

Speciaal voor alle leden van Hertha hebben wij een geweldige aanbieding! Op zondagmiddag 1 december gaat FC Utrecht om 14:30 de strijd aan met RKC Waalwijk. Bij deze wedstrijd in Stadion Galgenwaard kunnen de leden van Hertha tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn.

Lees meer
Blessurespreekuur 04 november 2019

Iedere maandag tussen 17:00u en 18:00u wordt door VB Fysio het blessurespreekuur bij SV Hertha verzorgd. Zonder afspraak en zonder verwijzing kun je als lid van Hertha terecht op dit blessurespreekuur. Het belangrijkste doel van het blessurespreekuur is ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk weer verantwoord kan worden gesport!

Lees meer