MENU
 

Actueel

SPANNEND WINTER DUEL TUSSEN KDO 13-2 TEGEN HERTHA 13-3 11 december 2017

Terwijl de meeste wedstrijdvelden er verlaten bij lagen door een afkeurvirus en er daardoor verlaten bij lagen en de meeste voetballers waren op gehokt gold dat net voor de mannen van HERTHA 13/3 niet daar die tijdens de laatste training hadden getoond tegen een winterbui te kunnen waarbij alleen Pepijn was getroffen door griep en het bed moest houden.

 

Lees meer
Overtuigende winst Hertha JO19-1 11 december 2017

Voorzien van nieuwe trainingspakken en tassen stond het team gereed voor de wedstrijd. Dit is mogelijk gemaakt door sponsors Poelier-Traiteur De Haan (trainingspak) en Henk Boot (tassen). 

Lees meer
Spaar voor Hertha bij Jumbo’s vul de kas! 09 december 2017

We doen ook dit jaar weer mee aan de Jumbo spaaractie ‘vul de kas’. Deze spaaractie van een van onze trouwe sponsors, de Jumbo in Vinkeveen, begint op 8 januari en loopt tot 4 maart.

Lees meer
Help Hertha om oud papier op te halen in Vinkeveen en verdien €30,- per keer! 09 december 2017

Ook in 2018 gaat Hertha weer met een achttal vrijwilligers het oud papier in Vinkeveen gaan ophalen met professionele papierwagens (en chauffeurs). Hier is een substantieel financieel belang mee gemoeid voor Hertha, waardoor we de contributie zo laag mogelijk kunnen houden.

Lees meer
Nieuwjaarstoernooi en -receptie op 6 januari 09 december 2017

Op zaterdag 6 januari vindt zoals ieder jaar weer het Nieuwjaarstoernooi plaats voor alle senioren en oudere jeugdteams (vanaf O17). 

 

Lees meer