MENU
 

Actueel

Puntenverlies voor Hertha in een matig duel tegen HBC 12 oktober 2020

Door de nieuwe maatregelen mag er geen publiek meer langs de velden staan tijdens de voetbalwedstrijden. Hertha heeft hier kennelijk erg veel last van, want verliest sinds deze nieuwe maatregelen onnodig punten. Hopelijk mogen de supporters snel weer bij de wedstrijden zijn, zodat het team de energie van het publiek weer in de wedstrijd kan gooien.

Lees meer
Rabo Club Support 08 oktober 2020

Doe met ons mee! Als je een rabobank rekening hebt, wordt dan lid van de Rabobank en breng je stem op ons uit! Lees meer in het bericht.

Lees meer
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 06 oktober 2020

Hierbij nodigen wij alle leden van S.V. Hertha uit voor de ALGEMENE LEDEN VERGADERING. Welke gehouden zal worden op maandag 2 november 2020 in de kantine van S.V. Hertha. Aanvang 20.00 uur. Dit alles is onder voorbehoud van de Corona maatregelen.

Lees meer
Corona update 01 oktober 2020

Maandag jl. zijn nieuwe maatregelen aangekondigd die in zijn gegaan op dinsdag 29 september om 18.00 uur. Lees meer in het bericht.

Lees meer
Makkelijke overwinning Hertha 1 27 september 2020

Afgelopen zaterdag heeft Hertha de tweede competitiewedstrijd gespeeld tegen UNO. Dit is een onbekende ploeg voor Hertha, maar de uitslagen van UNO hebben Hertha niet laten schrikken.

Lees meer