MENU
 

Actueel

Hertha JO13/4 competitie 2016-2017 als nog verdiend Club kampioen 15 augustus 2017

Het einde van de competitie was voor de jongens niet slecht te noemen door de 2 plaats in te nemen….maar de kans om kampioen te worden was nog mogelijk indien de goed spelend team uit Austerlitz (met daarin een dochter van de trainer/coach die in het huidig team van de Oranje niet zou mis zou staan) de laatste wedstrijd zou winnen van club uit Veenendaal….echter door diverse redenen is deze wedstrijd niet gespeeld en zijn de punten evenredig verdeeld met ieder een punt. Voor Austerlitz onvoldoende om zich kampioen te worden….maar Hertha echter wel….ook moreel verdiend daar de wedstrijden tegen Hertha met een wedstrijd werd gewonnen en een gelijkgespeeld.!

Lees meer
Indeling Zaterdag 1 bekend 07 juli 2017

De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt voor Zaterdag 1. Vorig jaar speelde ons eerste elftal in West 2, maar voetbalt komend seizoen in West 1 4D. Meer informatie over de indeling in het bericht.

Lees meer
Overzicht trainers en leiders 30 juni 2017

Voor het nieuwe seizoen is er een overzicht met de leiders en trainers. Bekijk het overzicht in het bericht.

Lees meer
(Voorlopige) Trainingsschema 2017 2018 30 juni 2017

Het voorlopige trainingschema is opgemaakt. Bekijk het schema in het bericht.

Lees meer
Vrijwilligersrollen komend seizoen 26 juni 2017

Voetbalvereniging SV Hertha kan alleen draaien dankzij de inzet van vrijwilligers. Van iedereen verwachten we jaarlijks een bijdrage, bijvoorbeeld door bestuursdiensten of bardiensten te draaien. 

Lees meer