MENU
 

Verslagen

Hertha JO13/4 competitie 2016-2017 als nog verdiend Club kampioen 15 augustus 2017

Het einde van de competitie was voor de jongens niet slecht te noemen door de 2 plaats in te nemen….maar de kans om kampioen te worden was nog mogelijk indien de goed spelend team uit Austerlitz (met daarin een dochter van de trainer/coach die in het huidig team van de Oranje niet zou mis zou staan) de laatste wedstrijd zou winnen van club uit Veenendaal….echter door diverse redenen is deze wedstrijd niet gespeeld en zijn de punten evenredig verdeeld met ieder een punt. Voor Austerlitz onvoldoende om zich kampioen te worden….maar Hertha echter wel….ook moreel verdiend daar de wedstrijden tegen Hertha met een wedstrijd werd gewonnen en een gelijkgespeeld.!

Lees meer
HERTHA MINI'S WINNEN VENEN CUP 05 juni 2017

De Hertha Mini's hebben op 3 juni de Venen Cup gewonnen. Maar liefst 16 teams deden dit jaar mee aan het Mini toernooi van SV Hertha. Bo, Jim, Mick en Olivier wonnen al hun wedstrijden en waren dus de terechte winnaars van het toernooi.

Lees meer
HERTHA MINI'S WINNEN KABOUTER TOERNOOI IN KOCKENGEN 30 mei 2017

Twee teams van de Hertha Mini pupillen deden op zaterdag 27 mei mee aan het Kabouter Toernooi van SV Kockengen. We speelden in totaal vier wedstrijden 5 tegen 5. 

Lees meer