MENU
 

Verslagen

HERTHA KANJER DAMES 35 PLUS V0CHTEN ALS TIJGERS VOOR ELKE PUNT TEGEN WERDEROM TEGEN EN IN NOORDEN EN TEVENS TERPLAATSE TEGEN VICTORIA, LAREN EN CSV 16 oktober 2018

Als team enigszins uitgedund door afwezigheid van Mirjam ,Marijke helaas Charlotte en Gerda (met een verstuikte enkel ) ,maar wel met nieuw lid Annelies die weloverwogen Hertha als club had gekozen voor de prettige vriendinnen sfeer een prettige coach Karin en mede dat de na het bijwonen van een training mede trainingen werden geleid door een enthousiaste trainer.. wat elders bij naaste clubs niet gebruikelijk is!

Lees meer
Hertha vrouwen 35 plus in de lift met uitstekende prestaties tegen CSW, Laren, Victoria en NSV 07 oktober 2018

Afgelopen vrijdagavond was het de beurt aan de Hertha vrouwen 35 plus om als gastvrouwen tegen vier teams op te nemen in wedstrijden van 20 minuten elk en dit keer door afwezigheid van Charlotte, Marianne en Manon en Gerda maar wel met een goede gastspeler Sanna..! Dat betekende dat er als handicap…maar met een wissel kon worden toegepast !

Lees meer
HERTHA JO13-3 HOUDT NIVEAU VAST EN WINT MET VERTROUWEN IN EIGEN KUNNEN VAN DE VECHT JO13-2 17 september 2018

Met een complete selectie kwam het er op aan om te laten zijn dat de laatste overwinning niet op zichzelf staand feit was. Op de trainingen wordt het intensief gewerkt aan het loop vermogen nu door de een hardloper van allure t.w. Damon de Graaf die bij de coach Cees als coassistent trainer de snelheid van de spelers naar een hoger plan werkt.

Lees meer