MENU
 

Hertha C2 gehavend onderuit bij VVC2 met 3-1‏

26 april 2016

Met een afgeslankte caravan werd naar Nieuw Vennep afgereisd zonder de topscoorder Wouter naar de USA die daar waarschijnlijk bij het American Football zijn toekomst gaat invullen maar ook zonder Mats en Josh geblesseerd maar toch Mats langs de lijn om zijn team aan temoedigen en de kopspecialist Vincent wegens een familie feest verhinderd.

Dat betekende dat er met slechts een reserve op de bank veel zal worden gevergd van de conditie van het team zal worden gevergd en was het goed dat de laatste looptrainingen door ex commando “Brab zijn uitgevoerd.

Met de harde wind in de rug werd de strijd aan gegaan en er stonden een reeks Hertha aanvallen die er redelijk gevaarlijk uitzagen maar in de handen van de keeper terecht kwamen waaronder een hard schot van Finn Colly midden op de lat.

Het e.e.a. zag er veel belovend uit tot het niets het niets een goede aanval van de thuisclub door gebrek aan goede communicatie in de verdediging verkeerd werd ingeschat en de thuisclub op voorsprong kwam 1-0

Hoewel de thuisclub bij Hertha had verloren met 3-2 rook deze nu bloed en kregen zij het betere van het spel en verzanden de aanvallen van Hertha al op het middenveld.

Ondanks het harde werken en loop vermogen van deze keer Brian van der Hulst op de positie van Wouter werd het gevaar en doelgericht node gemist. Anderzijds werkte Finn zich uit de naad maar kon hij uitgespeelde en de kleine kansen niet benutten.

Langzaam taande de kracht uit team weg en als overmaat van dat alles kreeg Hertha een ongelukkig nog een terechte penalty tegen en werd de stand 2-0..!

Even voor de rust werd nog de Hertha een mooie aanval op zet die een beter lot had verdiend maar kreeg de thuisclub een moet zeggen een schitterde opzette aanval nog een kans die zeer cool werd benut 3-0

In de rust het team er conditioneel er belabberd uit maar erger was het met de moraal …men zat en stond er reeds verslagen bij en daardoor ontstond met deze aanblik bij leiding en coaching een moreel offensief die Napoleon nog had geholpen om de slag van Waterloo winnend af te sluiten.

Al snel bleek toch dat deze “peptalk “ vruchtbaar had geholpen want er werd weer met nieuw elan gevoetbald wat resulteerde in een schitterde treffer van Finn Colly. 3-1

Even later weer gevolgd door een nog mooiere aanval met een 100% doel trefferkans maar….. werd Finn door een verdediger op laatste moment onderuit gehaald…maar ook dit keer bleek dat een toelating in de toneel academie er voor hem niet te zitten want weer vergat hij als een geslacht varken de kermen van de pijn dus kon hij slechts fluiten naar de treffer..!!

De kans op 3-2 lag toen in handen van een herboren Kay O die de tweede helft werkt als een paard ofschoon een renpaard wellicht een beter resultaat had geven maar een doel rijpe kans 2 mtr midden voor het doel verdween( hoe krijg het voor elkaar 2 mtr langs de paal)…later aan de kans gaf hij langs de lijn ons tekst en uitleg…en losse hoef..!!

Met al een heerlijke sportieve voetbal middag met 20 minuten verlenging door al de blessuren van de tegenpartij… !!

Naar het overzicht