MENU
 

VELE HANDEN MAKEN HET WERK LICHT

30 augustus 2015

Afgelopen week vroeg de alom aanwezige organisator..kantinebaas ...pand en terrein en voetbalspullen beheerder ...contoleer.. bestuursassistent ..schilder.. beveiligingsbeambte en daar bij doe ik hem nog onrecht voor wat hij nog meer doet ..you named it....jawel Gerard Rolling wie kent hem niet .om een zware balk op terrein naar elders te verplaatsen... Alhoewel ik in mijn leven nog zwaardere klussen heb gestaan kreeg toen gelijk een goede inval omdat op een Herthaanse wijze op te lossen..!

Ik herinnerde een recente documenteren van de judo legende Anton Geesink waarin hij met zijn Judosport school in de buiten lucht in het Spanderswoud een warming-up verzorgde met gemengde groep van jeugd en senioren met een zware meterslange boomstam op de vele schouders en het meer op een kracht training leek voor de voor de enkele zeer lange leden..

Dus stelde ik mijn team C2 terbeschikking door hun verplichte warming-up cadeau te doen maar wel de balk naar veld 5 te transporteren...wel in loop pas wel te verstaan....zonder commentaar werd het karwij ter hand(en) genomen..!

Waarvoor ik u dat vertel en het dit puur “HERTHAANS” vind is mijn grote bewondering hoe elke dag weer een beetje bij beetje het nieuwe clubhuis vorm begint te krijgen..! Want een oud preekwoord gaat hier goed op vele handen maken het werk licht..!

Want door onbaatzuchtige oud leden ,ouders van jeugdleden , middenstaanders en vele andere.. geïnspireerd door een onvermoeibare voorzitter..wordt dit karwij geklaard!

Zelf heb ik een paar dagen mogen meelopen...om daarbij tevens te genieten van de hoogstaande uitgebreide culinaire Franse en Italiaanse Toscanse 3 gangenlunchen die de 4*** kok Harry de met veel vrijwilligers bestaande uit veel arbeidsplezier werkende mannen en vrouwen voorschotelt..dan nog niet gesproken over de passende wijnen die daarbij wordt geschonken.

Vele handen en passie maken het werk licht maar in een ambiance die in menig bedrijf niet zou misstaan !!

Wellicht spreekt dat u aan zoals dat ook heb mogen meemaken....heeft u belangstelling en wilt u ook iets betekenen voor Hertha laat het onze voorzitter even weten momenteel zijn loodgieters en elektriciens een hot item..even langs komen kan ook..!!

Naar het overzicht