Hertha C4 geeft de koploper Laren C6 een gevoelige revanche met 5-0‏

22 april 2015

Op een ideale voetbal ochtend met stralende zon moesten de C4 mannen zich revancheren op eigen veld voor een pak slaag met 9-1 enige weken geleden!

Om tot een voltallig elftal te komen waren de gelederen compleet gemaakt met Jeroen en Ivar en was de Keeper Wesley die de laatste wedstrijd met een enkel blessure moest worden vervangen weer van de partij.

De aanvoerder Wouter had met de wind mee gekozen en bepaalde daardoor letterlijk en figuurlijk het wedstrijd beeld daar al na 10 minuten een voorzet balletje van Bim vakkundig door Ivar over de keeper in het doel verdween en de toon met 1-0 werd gezet en de gehele eerste helft praktische door veel naar voren te spelen op de helft van de tegenstander werd uit gevochten...!

De niet altijd gevaarlijke Bim als weer een groot deel van de zijn nachtrust had overgeslagen bleek voor deze wedstrijd nu na vroeg naar bed te zijn geweest en dat bewees hij door een zelf genomen hoekschop heel attent meteen met snelle reactie in de rebound de keeper het nakijken te geven aldus 2-0

De derde treffer liet even op zich wachten maar met het dominante bal bezit van Ivar en zijn kanon schoten van af zijn slof zijn niet defensief te stoppen een was het deze keer ook raak ..3-0..!

De sporadische aanvallen van de gasten werden doelmatig door weer de hardwerken en zeer snel spelende duo Stijn Brabander en Jeroen Goes onderschept maar ook de andere defensieve spelers als Josh van Vliet, Brian v/d Hulsten met Nick van de Wildt als uitblinker voerde hun verdedigende taken geweldig uit !

Een penalty tegen Hertha gegeven ,naar aanleiding van een bal tegen een opgeven arm, door de zeer goed leidende scheidrechter Gerard Boxtel...gaf een negatieve schaduw over het zeer sportieve duel ,daar de leider Vincent van de thuisclub zich hiermede niet kon verengingen ,waardoor hij het een zeer onprettige commotie veroorzaakte door zeer onvriendelijke en ontactische opmerkingen tegen de scheidsrechter te roepen ...een Hertha leider onwaardig en een slechte voorbeeld functie bij een jeugd wedstrijd ...waardoor de scheidsrechter maar slechts een optie had en de betrokkene figuurlijk en daadwerkelijk terecht het veld kon ruimen ! Op zijn minst had een excuus door hem aan de scheidsrechter na afloop op zijn plaats geweest....en had hij het RESPECT nog enige inhoud kunnen geven...!

Maar Wesley gaf het enige juiste antwoord op boven genoemde incident. door een “betwiste” strafschop weer magnifiek met zijn juist genezen voet af te stoppen , maar dit is niet de enigste keer dat die dat flikt..!

Het weer inbrengen van Jimmy van de Wildt voor Bob Liesveldt voor het eerst in de spits was een gouden wissel want na 4 minuten ontving hij een listig pass van de zeer gedreven aan voerder Wout de Waard na een hij na een goede passeer beweging ging alleen op het doel af ... hield zijn hoofd erbij en maakte professioneel zijn eerste treffer voor C4 ..4-0 !!

Even voor tijd was er weer een kans voor Jimmy echter maar wist de keeper zijn harde schot te keren , maar de bij de les gebleven Wout maakte deze in het veld geslagen bal zeer beheerste en cool af..5 -0

Afgezien van het incident was het een goede wedstrijd en zitten de C4 mannen met hun voetbal vermogen in de lift maar ook met de competitie door de tweede plaats in te nemen..!

Leuk daarnaast te vermelden dat Bob niet zijn gelukkigste wedstrijd bij C4 speelde ....maar echter in de wedstrijd daarna als gastspeler bij C3 zijn goede conditie liet blijken ..maar tevens zijn scorend vermogen en 3 keer scoorde proficiat..!!