Hertha 4 - Aalsmeer 5

08 april 2024

Op deze eerste lentedag moest Hertha aan de bak tegen Aalsmeer.De vorm van de laatste weken doet verwachtingen wekken .Toch was het team niet compleet maar met elf man moest dit klusje geklaard worden. Met lekker aanvallend spel zette Hertha meteen Aalsmeer onder druk. Dat resulteerde in een aantal kansen en in de zeventiende minuut knalde Sebastiaan nummer 1 binnen. Aalsmeer was meteen wakker maar een foutje in de achterhoede van Hertha bezorgde de tegenstander in dezelfde minuut de gelijkmaker. De scheids besloot voor een drink pauze en dat was nodig. Weer fris aan de slag en met leuke combinaties zorgde Hertha regelmatig voor gevaar. Rico zorgde voor de 2-1. Na de rust lukte er van alles niet met als gevolg dat er volop gemopperd werd op elkaar. In de drinkpauze sprak Mark zijn team er op aan. Met zeer veel open kansen lukte het maar niet om de score uit te breiden. Met een mooie redding hield Bram zijn team op de been . Even later lag de 3-1 op de schoen van Martijn maar een fantastische redding van de Aalsmeer keeper deed het publiek applaudisseren. De laatste minuten werd het nog heel spannend maar de mopperaars van Hertha -4 hielden de punten in Vinkeveen