SCW 5- Hertha 4

02 april 2024

Op deze druilerige paaszaterdag reisde Hertha af naar Rijsenhout. Op een modderig complex waar een grote verbouwing plaats vind moesten de mannen aan de bak tegen SCW. Hertha is de laatste weken in vorm en dat was aan hun spel te merken. Met mooi combinatiespel werd SCW op eigen helft vast gezet. Bij een rommelige situatie voor het doel kwam de bal buiten de zestien voor de voeten van Bjorn en zijn rollertje verdween in het doel. Even later werd een schot van de tegenstander van richting veranderd en Bram was kansloos. 1-1. Hertha bleef aanvallen en kort voor de rust scoorde Sebas 3-1. De tweede helft was een zeer vermakelijk schouwspel met regelmatig een snelle Ryan die regelmatig de tegenstander zijn hielen liet zien. Het lukte maar niet om dat in een doelpunt om te zetten. Niels maakte ondertussen wel de 3-1 na een mooie aanval. Uiteindelijk werd het hardlopen van Ryan in de vijfentachtigste minuut wel beloond. Na een prachtige spurt over het hele veld knalde hij de 4-1 binnen. Alweer een mooie overwinning van een team dat steeds beter in vorm komt.