Hertha-4 Legmeervogels-2

12 februari 2024

Een vermakelijk potje voetbal in Vinkeveen tussen twee zeer sportieve teams.Hertha geteisterd door vele blessures en twee afwezige spelers die een trip door Zuid Oost Azie maken liet zich niet uit het veld slaan. Vanaf de eerste minuut voetbalde Hertha voornamelijk op de helft van de tegenstander. In de dertiende minuut was het raak. Rico maakte het eerste doelpunt. Even later liet Hertha zich verrassen door een snelle uitbraak van Legmeervogels.1-1. Ryan zorgde even later voor een 2-1 voorsprong met een mooie goal. Vervolgens golfde de ene na de andere aanval richting het doel van de tegenstander maar de Legmeer keeper stond op zijn post. Vijf minuten voor de rust was het gedaan met de tegenstand. Rico, Niels en Martijn verzorgden voor de thee een 5-1 voorsprong. De tweede helft was nog geen twee minuten oud en nummer zes lag in het net. Invaller Hein tikte de 7-1 binnen. Goal nummer acht zorgde voor hilariteit langs de lijn. Een slap schot van Martijn liet de Legmeer keeper door zijn handen glippen. Kort voor het einde kopte Hertha de 9-1 binnen via een Legmeer speler. Tegen deze tegenstander was het een genot om te zien hoe er door het hele team werd samengewerkt.