Herta-4 onderuit in Kudelstaart

27 maart 2023

Na een voortvarende start tegen RKDES en een snelle 1-0 voorsprong was het gedaan met Hertha. Binnen vier minuten werd een 1-0 achterstand voor RKDES omgebogen in een 3-1 voorsprong. Aangeslagen door de snelle counters van RKDES kwam Herta niet meer voor in het spel. Toen op slag van de rust nummer vier in het net lag ging het team met gebogen hoofd richting de thee. Roger vroeg zich af hoe hij de mannen weer kon motiveren om er toch nog een wedstrijd van te maken. Schijnbaar lukte dat want na een paar minuten was het ineens 2-4. Toch kwam Herta er ook in de tweede helft niet meer aan te pas en werden regelmatig afgetroefd door RKDES. Vooral de een op een duels werden regelmatig verloren. Rond de zestigste minuut was het 5-2 en was de wedstrijd gespeeld. Jammer maar vol goede moed op naar de volgende wedstrijd.