MENU
 

Hertha JO15-1 - sc Muiden JO15-1

06 december 2022

Op 26 november moesten we thuis tegen sc Muiden JO15-1. In de stand hadden zij 3 verliespunten meer dan ons, want zij hadden van Argon JO15-1 verloren. Wij hadden Argon nog niet gehad.

Wij probeerden weer zoals altijd het spel van achteren uit op te bouwen met goed positiespel, maar een paar keer achter elkaar lukte dat niet goed doordat we niet goed vrij liepen en er niet echte goede afspeelmogelijkheden waren. Het leidde tot hele gevaarlijke situaties maar nog niet tot tegen doelpunten. Na de derde keer niet goed opbouwen vanuit een doeltrap zeiden we als staf dat ze maar voor de lange bal moesten kiezen.

Echter liepen we de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Zij hadden een heel goed middenveld en zeer snelle buitenspelers. Wij verloren doorlopend onze persoonlijke duels en doordat wij geen druk op de bal kregen als gevolg van steeds te laat zijn, kwamen we de gehele wedstrijd niet aan de bak. Nadat we met 0-2 achterstonden hadden wij een hele mooie aanval waaruit de 1-2 kwam door Samuel vanuit een assist van Ruben. Dat was het moment dat wij iets sterker werden en zelfs een mogelijkheid kregen om de 2-2 te scoren. Helaas gebeurde dat niet en kwam sc Muiden op 1-3. De wedstrijd was gespeeld en op het laatst werd het nog 1-4.

Naar het overzicht