MENU
 

S.V. Hertha en VB Fysio

11 september 2020

Zoals jullie weten zijn we in 2018 een samenwerking aangegaan met VB Fysio. Toen dat vorig jaar lekker begon te lopen kwam het seizoen abrupt tot een einde door COVID-19. Nu we weer lekker begonnen zijn starten we ook weer met ondersteuning door VB Fysio. Om het geheugen even op te frissen? VB Fysio is een zelfstandige fysiotherapiepraktijk, gespecialiseerd in de diagnostiek en revalidatie van (sport)blessures. De expertise richt zich vooral op knie- schouder- heup- en enkelklachten. Met name enkel- en knieklachten zijn veelvoorkomende blessures binnen de voetbalsport.


De kennis en kunde van de fysiotherapeuten van VB Fysio op het gebied van de orthopedische revalidatie maakt de samenwerking tussen s.v. Hertha en VB Fysio compleet.
Fysiotherapeut Thomas Liesveld van VB Fysio, is als fysiotherapeut/verzorger al enige tijd verbonden aan de selectie van s.v. Hertha. Hij begeleidt zowel de trainingen als de wedstrijden en heeft de mogelijkheid om acute letsels te onderzoeken in de beschikbare behandelruimte op het sportcomplex van s.v. Hertha.

De locatie van de praktijk VB Fysio bevindt zich binnen het sportcentrum PK Sport, waar de fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van alle beschikbare middelen en ruimtes om de geblesseerde sporter optimaal te kunnen laten revalideren. Daarnaast heeft VB Fysio een gloednieuwe locatie in het nieuwe gezondheidscentrum aan het Tuinderslaantje in Vinkeveen (bij de St. Jozefschool).


Hoe en waar kun je de fysiotherapeuten van VB Fysio bereiken? Elke maandagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur kun je terecht in de behandelkamer van Hertha (de oude bestuurskamer). Dit zonder afspraak. Tevens is VB Fysio op dinsdagavond en zaterdag aanwezig voor de Zaterdagselectie. Na diagnose kun je verder worden behandeld bij Hertha of op de twee andere vestigingen van VB Fysio.

VB Fysio heeft de afgelopen 15 jaar een intensieve samenwerking opgebouwd bij zowel de lokale huisartsen alsook bij de orthopedisch chirurgen in de regio. VB Fysio kan Hertha leden hierbij ondersteunen.

Kortom, wat zijn de voordelen voor jullie van de samenwerking tussen Hertha en VB Fysio? VB Fysio staat voor snelle diagnostiek en korte lijnen met artsen en specialisten. Dichtbij en laagdrempelige beweegzorg op maat door ervaren sportfysiotherapeuten!

Met mede-eigenaar Emile van Bruggen is gesproken over de belangrijkheid van een goede warming up. Een goede warming up voorkomt blessures en langdurige hersteltrajecten. Daarom is het idee gevormd om onze trainers te helpen bij het geven van een goede warming up. Een uitnodiging daartoe volgt binnenkort.

VB Fysio is een Keurmerk Fysiotherapie Praktijk en heeft contracten met alle verzekeraars. Het team van VB Fysio voldoet aan alle verplichtingen binnen het kwaliteitsregister van het genootschap voor fysiotherapie. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.vbfysio.nl.

Naar het overzicht