MENU
 

Wordt sponsor van Hertha

Voetbal neemt in Vinkeveen een belangrijke plaats in. Door de week maar vooral in het weekend bruist onze vereniging van de activiteiten. Het veld en de kantine zijn een ontmoetingsplaats voor jong en oud waar het altijd gezellig vertoeven is. Natuurlijk draait het om de sport en de bal, de emotie van een overwinning of verlies. Vooraf wordt vooruitgeblikt, na afloop van de wedstrijden nog even nagekaart, onder het genot van een drankje en een hapje. Voetbal als uitlaatklep en ontspanning, even weg uit de dagelijkse drukte. Zonder afbreuk te doen aan het geweldige werk van alle vrijwilligers die de vereniging telt, zonder sponsoring lukt het niet. Sponsoring biedt Sv Hertha ondersteuning om haar doelstellingen te realiseren. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van de accommodatie, de aanschaf van middelen of het organiseren van een leuke middag voor de jeugd.

Sv Hertha is trots op elke vorm van ondersteuning. Het hoofdveld ligt er prachtig bij, onder andere dankzij alle reclamebordsponsors. Ook zijn veel teams uitgerust met gesponsorde kleding en stralen daardoor een eenheid uit wanneer ze het veld betreden. En dankzij onze adverteerders in het clubblad de Herthaan kunnen wij onze leden regelmatig informeren over de ontwikkelingen binnen de club.
Hiermee is tevens duidelijk dat sponsoring een uitstekend medium is om reclamedoelstellingen uit te dragen, in combinatie met onze sportieve prestaties. Wij willen graag dat sponsors zich thuis voelen bij onze vereniging. We bieden daarom een aantal laagdrempelige pakketten aan waarin voor elke vorm van sponsoring een plekje is. U maakt een keuze voor het pakket dat u het meest aanspreekt en dat u helpt om de boodschap uit te dragen die u wenst.

De volgende pakketten zijn mogelijk:

 • Hoofdsponsor
 • Subsponsor
 • Pakketsponsor (vast bedrag per jaar)
 • Reclamebordsponsor
 • Teamkledingsponsor
 • Toernooisponsor
 • Vlagsponsor
 • Evenementensponsor
 • Vrienden van Hertha
 • Lidmaatschap Business Club Hertha ( toekomst )
 • Websitesponsor
 • Een combinatie van deze pakketten

De sponsorbedragen voor deze pakketten variëren van € 75 per jaar voor een vlagsponsor en bijvoorbeeld € 275 per jaar voor een reclamebordsponsor tot enkele duizenden Euro`s per jaar voor een hoofdsponsor. U bepaalt zelf welk budget u wilt besteden. Ook speciale wensen worden gerespecteerd. Voor elk pakket wordt een contract afgesloten, voor één of meerdere seizoenen. Aan een contract kunnen beide partijen vervolgens de rechten ontlenen die samen zijn overeengekomen. Sponsoring is dan misschien een vorm van liefdadigheid, we willen er wel op een zakelijke en professionele manier mee omgaan.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op via hvgenderen  [@] hertha.nl. Een lid van de sponsorcommissie neemt dan contact op met u en bespreekt de mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,


Sponsorcommissie Sv Hertha

Prijslijst kleding:
Clubtenue (shirt, broek, kousen en clublogo) 46,00
Keepers tenue (idem) 70,00
Korte broek 15,00
Kousen 6,00
Clubtrainingspak 52,00
Clubtrainings/werkpak 44,00
Clubregenjack 25,00
Clubcoachjack 70,00
Clubtas 25,00

 

Bedrukking:
Filmkosten 45,00
Instel en screenkosten 25,00
Per sponsoropdruk, per shirt, per kleur 5,00
Idem in 2 kleuren 7,50
Per rugnummer, per shirt, 1 kleur 5,00