MENU
 

Vrienden van Hertha

De ‘Vrienden van Hertha’ is opgericht naar aanleiding van de vroegere ‘Club van 100’ binnen onze vereniging. Het doel van de Vrienden is om via een kleine bijdrage van veel personen een bijdrage aan SV Hertha te kunnen leveren. Voor elk seizoen wordt van tevoren een project bedacht dat met de bijdragen van de Vrienden wordt gefinancierd. Vorig jaar zijn van het totale bedrag, bijna € 2.000, de voorste vier kleedkamers geëgaliseerd met als voordeel dat schoonmaken makkelijker wordt en de hygiëne beter is.

De ‘Vrienden van Hertha’ geven ook het gevoel aan betrokken te zijn bij de club. Voor een kleine bijdrage kunnen grote dingen gedaan worden en het helpt de club erg. De Vrienden worden op een groot bord in de kantine vermeld en dit geeft een mooi sfeerbeeld, ook voor mensen buiten de club. Voor een bedrag van € 25 bent u een heel jaar ‘Vriend van Hertha’ en ondersteunt u de vereniging op uw eigen manier. Een hogere bijdrage is uiteraard van harte welkom, maar dit is absoluut niet vereist.

Ons volgende project is om de rest van de kleedkamers ook een facelift te geven om zodoende de vele leden na het sporten fris en schoon het Sportpark te laten verlaten.

Laat uw Hertha-hart spreken en geef u nu ook bij ondergetekende op als ‘Vriend van Hertha’!

Namens de hele vereniging Hertha, alvast bedankt.

Sponsorcommissie