MENU
 

Techniektrainen bij Hertha

21 augustus 2019

Op zondag 15 september start de techniektraining van dit jaar. U kunt uw kind opgeven tot zondag 13 september.

De groepjes zullen bestaan uit maximaal 15 kinderen.

De voetbalschool gaat nu in blokken van 5 weken werken, waarbij een (beroemde) speler centraal staat. Bijvoorbeeld Messi; zijn kwaliteiten zijn snel en kort dribbelen, snel voetenwerk, goed in de 1 vs 1 en schieten met precisie. Dit proberen wij zo goed mogelijk over te brengen aan de kinderen. Per speler zullen we de technieken en kwaliteiten gaan toepassen en uitwerken tot uitdagende trainingen.

5de training

Tijdens de 5de training kunnen de kinderen in verschillende groepsvormen van partij spelen laten zien wat ze in de training 1ste t/m 5de geleerd hebben.

10de training

Tijdens de laatste training willen we op een leuke manier afsluiten. Dit zal gebeuren met een prijsuitreiking voor de winnaars (hierbij zijn de volgende factoren van belang; gedrag, trainingsopkomst, inzet tijdens de training en meeste vooruitgang). Ook willen we de laatste training afsluiten met een partijspel tussen de ouders en/of familie van de kinderen tegen de kinderen. Wij hopen dan ook op een grote opkomst!

Een impressie filmpje

https://www.youtube.com/watch?v=oHIkyFFv56A


Trainers

Jeffrey (trainer van de 019-1 bij Legmeervogels), is de hoofdtrainer van de voetbalschool. Jeffrey is al jarenlang trainer/coach, techniektrainer en privé trainer in de voetballerij. Jeffrey heeft zelf in het eerste van Purmersteijn, Fc Purmerend en Kampong gespeeld. Jeffrey is trainer geweest bij o.a. Purmersteijn, Fc Purmerend, FC Volendan, Swift, Kampong, Legmeervogels en OSV.

Virgil is geen trainer van een team op dit moment, hij zal Jeffrey gaan assisteren tijdens de training. Virgil voetbalt zelf nog en is bezig met zijn HBO studie, daarnaast vind hij het hartstikke leuk om de vaardigheden van de kinderen te verbeteren.


Tijden techniektraining

U7 – U11 jeugd van 09.15 – 10.15 uur

De techniektrainingen bij Hertha zijn ook voor kinderen die voor een andere club dan Hertha spelen, of voor jongens en meiden die nog niet op voetbal zitten. Indeling van de teams gaat zoveel mogelijk op leeftijd, niveau en geaardheid. Je kunt je ook een heel team opgeven.

Data voetbalschool

8, 15 en 29 september
6 en 13 oktober
3, 10, 17 en 24 november
1 december

Reservedatum:

15-12

Kosten

10 techniektrainingen van 60 minuten van €100,-
20 techniektrainingen van 60 minuten van €180,-
Als de kinderen naar alle lessen komen krijgen ze een korting van €20,- bij de cyclus van 10 lessen en €30,- bij de cyclus van 20 lessen.

Aanmelden?

De kinderen kunnen zich opgeven tot 13 september aanstaande via Info@jeffs-sports.nl of 06 43246873.

Naar het overzicht