Hertha JO15-1 bekert verder

02 april 2018

Uithoorn, 31 maart 2017 – Na de bekerwinst op Victoria in de avond van 21 februari 2018 (zie foto) stond op Paaszaterdag, Legmeervogels op het programma. De Vinkeveense voetbalmannetjes uitkomend in de eerste klasse, hebben inmiddels hun zinnen gezet op de KNVB-beker.

Hertha opende vandaag de score. De eerste goal was van Michel Passet. Uit een fraai opgezette aanval via Daan, Tibor en Sem. 0-1.

Nog voor ruste prikte Legmeervogels tegen. 1-1 en tevens ruststand.

De tweede helft zette Hertha, de Vogels met de rug (en vleugels) tegen de muur. En dat resulteerde al snel in twee doelpunten. De eerste was van Sem Werneke. 1-2. De tweede was van Yanick Sumajow die er als de kippen was toen de keeper geen raad wist met een verwoestend afstandsschot van man of te match: Nick Verweij.1-3.

5 minuten voor tijd wist Ciaran Green wel raad met een vrije trap net buiten het strafschopgebied en plaatste de bal loepzuiver in de hoek. Eindstand 1-4. Hertha bereikte hiermee de kwartfinale. En nu maar afwachten welke tegenstander er nu weer uit de KNVB-kokermachine zal rollen. Word Vervolgd.