Overtuigende winst Hertha JO19-1

11 december 2017

Voorzien van nieuwe trainingspakken en tassen stond het team gereed voor de wedstrijd. Dit is mogelijk gemaakt door sponsors Poelier-Traiteur De Haan (trainingspak) en Henk Boot (tassen). De weergoden waren Hertha JO19-1 zaterdag gunstig gestemd. Door het late aanvangstijdstip van 15.30 werd de wedstrijd tegen FC Weesp JO19-1 onder prima weersomstandigheden gespeeld. Geen sneeuw, hagel of regen meer te bekennen, terwijl kort daarvoor de velden nog wit waren.

Hertha was vanwege de blessure van keeper Rik aangevuld met de keeper van de JO17-1 Wesley. De eerste minuten had Hertha moeite met de felle start van FC Weesp. Maar herpakte Hertha zich weer met goed positiespel. Dit resulteerde al snel in de 1-0 door Wouter. Een overtreding in het strafschopgebied van FC Weesp leverde een penalty op, die Sten verzilverde. FC Weesp bleef zo nu en dan gevaarlijk maar prima keeperswerk van Wesley voorkwam tegendoelpunten. Op het scorebord stond uiteindelijk een mooie ruststand van 4-0. In de tweede helft duurde het lang voordat Hertha de smaak weer te pakken had. Goede combinaties en passes leverde diverse mogelijkheden op. Een mooi kopdoelpunt van Shane werd helaas afgekeurd. Maar o.a. doelpuntenmakers Martijn, Melvin en Max zorgde voor de overtuigende winst van 8-0. Een uitstekende prestatie van Hertha JO19-1 waar trainers en sponsors trots op kunnen zijn. Als beloning werd er genoten van heerlijke kippelingen van onze sponsor Poelier-Traiteur De Haan Poelier-Traiteur De Haan. Volgende week staat een nieuwe uitdaging op het programma, de bekerwedstrijd tegen CSW 19-2.