HERTHA JO13/3 KREEG EEN UURTJE VOETBAL LES VAN HOOFDDORP JO/13/4 eindstand 0-13

29 oktober 2017

Met bijna de volledig team met uitzondering van Kane die een zijn neus had laten opereren en om een neusje te krijgen voor goaltje zo,n goaltjes dief neus en misten wij hem met zo,n uitvoering node…en zien wij hem met smart weer gauw in het team die met z’n neus het verschil kan maken..!!

Die Hoofdorpers met speelde met vuur en hard werken terwijl oudejaarsavond nog ver weg was .maar daar bij ook nog gedisciplineerd team werk de bal rond liet gaan maar Hertha wist de eerste 10 minuten nog een tegentreffer maar toen de verdediging van Hertha door de knieën ging en de bal onhoudbaar in het net verdween 0-1..!

De thuisclub kwam er niet aan te pas en de schaarse aanvallen waren verre van gevaarlijk voor de gasten Hertha speelde niet met de nodige overtuiging om te winnen en het spel te maken met te kort spel , slecht passen en niet overtuigd breed vrijlopen en ontaarde het als gevolg in een van mooie tegen treffers.

De giftbeker werd al in de rust geconsumeerd met een staand van 0-6..!

Niet tegenstaande de dramatische rust stand wist de leider Jorge als een Obama tegen beter het team weer gemotiveerd te krijgen en met een onvermoeide wissel t.w. Khalid die na 30 straf minuten wegens zonder reden niet op de training van dinsdag was komen opdagen..!

Maar ook Zakeria Al Hamood zijn broer om een heel positieve reden.. namelijk voor het eerst als jongste leerling scheidsrechter uit de stal van opper opstal meester de heer van Boxtel ..zijn intrede deed en de tweede helft niet onderdeed van de huidige internationale scheidsrechter Lieshout geboren in Vinkeveen.

De Obama achtige speech met veel “change” ..inzet ,teamwork en vooruit en spelen was bij het team binnengekomen en was een kort genoegen dat spel weer eens op het deel van gasten werd gespeeld echter zonder helaas echt positief gevaar aan te richten.

Toen de pogingen van Hertha er nog wat van te maken wat te ver voor ui gingen spelen ..speelde dat uiteraard ook de tegenstander in de kaart en monde elke aanval van Hoofdorp …ook soms met wat geluk ,wind en hulp van de goede verdediger Jense naar een eindstand van 0-13

Hoe het ook vreemd bij deze uitstand mag klinken onze dappere keeper Jelmer was de overtuigd man van de Match door de eindstand beperkt te houden.. proficiat !!

Met dank aan de beide invallende scheidsrechters Martijn v.d. Horst .. maar vooral aan Zakeria Al Hamood voor zijn eerste optreden wel bekende hij dat hij tijdens zij optreden met grootste mogelijke moeite zijn trap grage voetbalbenen maar tevens zijn mond vol aanwijzingen naar zijn oud spelers in bedwang moest houden…!