MENU
 

Hertha JO13-4 alsnog gehuldigd met hun verdiend kampioenschap in de afgelopen competitie 2016/2017

21 september 2017

Als begon de zaterdag voor de meeste spelers met een domper door afgelasten van een bekerwedstrijd op het miserabele echte grasveld no.3 terwijl er nog discussies zijn met voetballers die met weemoed aan die velden terugdenken !
Maar er stond een feestje op het programma om alle betrokkenen te huldigen voor een fraai verdiend resultaat van echt team overschrijdend teamwork daar er ook de spelers van 13/3 bij betrokken waren w.o. Jonas, Sam ,Lars en Wout…van de 13/3…indien het eigen team niet volledig was op te stellen.

De toegewijde voorzitter Michel Klinkhamer nam trots nog even de opvallende goede voetbal eigenschappen van alle team spelers ,door waarna de Coach nog even nader toelichtte dat dit resultaat grotendeels te herleiden was op de aangename en proffessionele wijze hij het team motiveerde zonder enige stem verheffing en veel eigen iniatief stimuleerde !!

Hij memoreerde dat Michel was gestopt maar de coach zou nu achter zijn computer als de “Voetballer fluisteraar” willen benoemen uit de respect over zijn aandeel in dit kampioenschap!
Daarvoor kreeg jeugd specialist uit handen van de Coach symbolische als de” Ferrari" onder de leiders een toy met dezelfde handelsmerk voor zijn verzameling !

De Coach onderstreepte nog een zijn rol die bij zijn trainingen een hoofdrol spelen . Uiteraard met gedreven goed voetbal de wedstrijden te winnen..om sportief kampioen te worden! Maar al die positieve facetten als ware teamspeler…andere kansen geven ..alles uit je zelf halen snelheid, behendigheid ,de wil om beter te worden ,sportief gedrag ,respect voor iedereen op het speelveld ect.. maar ook later buiten het voetbal door te zetten..in opleiding en daarna op je echte werkveld..!

Onderbelicht echter waren de altijd fantastische betrokken ouders die helaas gezien de uitzonderlijk hoeveelheid gereden zaterdagse kilometers , hun auto vervroegd konden afschrijven..!

Uiteraard kregen alle betrokkenen kregen een prachtige bos bloemen en een oorkonde van de Voorzitter waarnaar de huldiging werd afgesloten met de lekkere patat en limonade…..jammer genoeg niet uit een zilverenbeker met de grote oren…maar gezien de korte tijd tussen kampioenschap en huldiging was de tijd nodig voor het graveer werk waarschijnlijk te kort….daarvan acte !!!.

Naar het overzicht