MENU
 

Voorlopige indeling jeugdteams 2017-2018

04 juni 2017

De jeugdcommissie heeft in samenwerking met de coördinatoren, jeugdtrainers en jeugdleiders de samenstelling van de teams gemaakt. Het resultaat zie je in het bijgevoegde document.

De trainers en leiders worden in een later stadium bekend gemaakt. We zijn nog voor een aantal teams op zoek naar leiders en/of trainers. Vind je het leuk komend seizoen trainer of leider te zijn mail dan even een reactie naar onze jeugdcoördinator Patrick Duikersloot: pduikersloot[@]hertha.nl.

Nieuwe trainers kunnen gebruik maken van de bestaande oefenstof. We hebben per leeftijdscategorie een compleet jaarprogramma. Trainers krijgen de mogelijkheid om opleidingen te volgen en kunnen elke dinsdagavond meedoen aan het programma ‘trainen voor trainers’.

Zonder hulp van  vrijwilligers kunnen we als Hertha niet bestaan!

Het concept trainingschema is ook al klaar, maar is nog verder afhankelijk van de beschikbaarheid op bepaalde dagen en uren van nieuwe trainers. Binnen enkele weken volgt het definitieve trainingsschema en de update van de trainers en leiders, hou onze website in de gaten! 

Namens de Jeugdcommissie.

 

Naar het overzicht