Hertha MO9-1 verliest spannend duel.

03 april 2017

Ons jongste meidenteam speelden afgelopen zaterdag thuis tegen de jongens onder de zeven uit de Vecht. Het meiden team bestaat uit: Lisa Vousten, Sara Scherphuis, Kelly Kools, Elif Uysal, Amerensia v.d. Toorn, Beatrix Alexander, Marit Schreurs, Ivana Berlips, Dina Yahia en Maggie de Pijper. Het team wordt gecoacht door Nadine van Vliet en getraind door Frank Vousten. De meiden, die uitkomen in de VSV competitie gingen om 09.00 uur van start op het mooie kunstgrasveld van Hertha.

De meiden zochten meteen de aanval op, waarbij Kelly geblesseerd raakte. De vecht kwam na 10 minuten op voorsprong door een counter handig binnen te schieten. Maar Hertha had eigenlijk meer kansen maar de bal wilde niet in het doel. Sterker nog door goed keeperswerk van Sara bleef het 0-1 tot aan de rust. Na rust ging Amerensia op doel en ging Sara in de aanval spelen. De Vecht scoorden weer uit een counter 0-2. Maar de meiden kwamen gelukkig terug. Nadat Kelly, Lisa en Maggie al een kans hadden gemist was het Sara die de 1-2 binnenschoot. Sara ging op aangeven van Kelly alleen op het doel af. Helaas konden de meiden niet de verdiende 2-2 maken. Weer was het de Vecht die uit een counter 1-3 scoorden. In de slotfase gingen Kelly en Sara alleen op de keeper af. Kelly legde de bal netjes af op de meegelopen Sara die vervolgens koel afronden 2-3. Dit was ook de eindstand. Er had wat meer ingezeten maar helaas. De leiding en de ouders waren dik tevreden. Marit Scheurs trakteerde na afloop vanwege haar verjaardag en op deze manier konden de meiden toch nog een beetje feest vieren. Volgende week weer nieuwe kansen.