MENU
 

HERTHA JO13/4 speelt met ondanks ruim overwicht gelijk tegen Austerlitz JOMO13/1met 1-1

20 februari 2017

Door een volle ziekenboeg Dylan en Silvijn en Alex hoog in de Alpen…en Ali als definitieve uitvaller moest de leder en beroep doen op Lars en Corné uit de JO13/3

Al in de eerste 5min. werd al duidelijk dat Hertha de bovenliggende partij was want met goed aanvallend voetbal door de bal goed en snel te laten circuleren kon de Zakeria na aangegeven van Ravi de bal verdiend achter de keeper tikken … 1-0

Hertha overklaste de gasten volledig en werd de wedstrijd grotendeels op hun helft uitgevoerd en werden de schaarse aanvallen door Zakeria en super verdediger Jense opgevangen of door de werkeloze keeper Timmety ook weer professioneel aan de voorwaartsen afgeleverd .

De ingehuurde spelers Lars en Corné gaven het team de nodige glans en werd het voor het kijkend publiek een zeer aangename ochtend doordat het aanvallende spel een reeks van kansen opleverde die in een schiettent op een kermis niet zou misstaan maar geen prijs !!

In de rust was het voor de leider Michel een helder betoog ..zeer goed spelen is oké …maar zonder afmaken is het geen voetbal …en ja ook werd Alex
hierbij als koele afmaker node gemist!

Na de limonade en chocola werd met volle energie de strijd hervat en ontstond het zelfde beeld veel kansen maar net niet totdat er door een onnodig misverstand in de verdediging bij Hertha en counter van Austerlitz zeer tegen de verhouding de stand in toch nog op 1-1 kwam.!!

Met nog 15 min voor de boeg met Hertha onvermoeid zeer aanvallend spelend had de leider coach en publiek nog het volste vertrouwen erin dat de winnende treffer een kwestie van geduld was….gezien het weer op een potje prijs schieten leek ..de coach had echter op zijn notities boekje onder de 1-1 stand…reeds met grote letters geschreven AFMAKEN oefenen…!!!

Met dank zeer goed leidende scheidstrechter Martijn van de Horst…en de conclusie dat Hertha heeft gepresteerd het team welk momenteel boven in de competitie staat met goed voetbal te verslaan…en er een spannende pot van heeft gemaakt …!

Naar het overzicht