Ruime zege Hertha MO09-1

06 februari 2017

Ons jongste meidenteam heeft afgelopen zaterdag voor de eerst dit jaar een wedstrijd gewonnen.

Ze speelden uit tegen de jongens uit Kockengen. Het team bestaat uit: Lisa Vousten, Sara Scherphuis, Kelly Kools, Elif Uysal, Amerensia v.d. Toorn, Beatriz Alexander, Marit Schreurs, Ivana Berlips, Dina Yahia en Maggie de Pijper. Het team wordt gecoacht door Nadine van Vliet en getraind door Frank Vousten. De meiden, die uitkomen in de VSV competitie gingen om 09.00 uur van start op het mooie kunstgrasveld van Kockengen. Even leek het op een walk over want binnen 5 minuten stond het 0-2 door twee doelpunten van Kelly. De jongens van Kockengen JO7 waren meteen wakker. Maar Hertha bleef aanvallen. Het derde doelpunt was een eigen goal en Sara zorgde voor de 0-4 met een knap schot op doel. Lisa ging voor de pauze alleen op de keeper af en scoorde de 0-5 waarna Kelly de ruststand op 0-6 bracht. Doelvrouw Amarensia werd vervangen door Ivana. Kockengen werd in de tweede helft iets beter en scoorde 1-6. Hertha antwoorden gelijk met Kelly en een eigen doelpunt via een corner van Lisa 1-7, 1-8. Kockengen mocht nog een keer scoren en de eindstand werd bepaald door Kelly op 2-10! De leiding was na afloop dik tevreden. De meiden hebben goed met elkaar overgespeeld en gaan elke week beter spelen.