MENU
 

HERTHA JO13/4 SPEELT GELIJK MET WILS EN VUURKRACHT EN GOED TEAMWERK TEGEN STERK VEENENDAAL JO13/2 6-6

30 januari 2017

Goede teams gaan aan de grenzen en zo ook de het team uit gedund door de zieke Tom en de aan gebrek aan eigen discipline lijdende Ferre die in een team wat laat in de dag speelt beter tot zijn echt zou komen..!!Het e.e.a. betekende het dat zonder wissels de taak moest worden uitgevoerd. Anderzijds wat het team versterkt met Ali al Hamood….!

Zeer gemotiveerd startte het team aan de aftrap en speelde gelijk met druk naar voren en werd na en goede combinatie Ravi aangespeeld die gelijk de juiste toon zette door met een listige trap de keeper het nakijken te geven..0-1

In de euforie van een deze vlugge treffer werd defensie van Hertha na een paar minuten onaangenaam verrast door evenzeer goed uitgevoerde aanval van de thuis club die de stand weer vereffende met 1-1
Dit was een wake up call die zelfs Ferre uit zij slaap tegen het plafond zou hebben gekregen…maar ook uiteraard voor de verdediging van Hertha !

Bij de 14 min. werd onnodig bal verlies geleden werd de druk zettende verdediging van Hertha wederom onaangenaam door een goede counter die zelfs de goed kepende Timmety niet meer kon voorkomen….waardoor helaas het 2-1 werd.

Hertha bleef geloof in eigen kracht en bleef met Zakeria/Ali Al Hamood in het centrum als goed voorbeeld vechten om elk balbezit van de thuis club en dat loonde via Ali werd de bal breed gespeeld naar de rechts Engelse spits Alex die de bal panklaar naar Ravi kaatste welke met een geweldig loopje de 2-2 aantekende.

Maar Hertha straalde van zelfvertrouwen en met de onvermoeibare Ali met longen al een olifant achterin in combinatie met de zeer goed mee verdedigende duo Sense en Silvijn werd er zeer goed stand gehouden. De dappere verdediging van het Hertha kon echter niet voorkomen dat uit een corner voor de thuis club ongelukkig op 3-2 kwam.

Al hoewel de aanwinst Ali de verdediging zeer goed bemande kon hij de neiging niet onderdrukken om op een lange afstand en schot op doel te lossen…en verraste hij vriend en vijand op de stand 3-3…!

Deze stand gaf het team een geweldige dosis inspiratie om veel voor de aanval te kiezen….maar door gebrek a aan persoonlijke time outs begon dat zijn tol te eisen als gevolg dat er te grote afstand tussen de linies ontstond waarvan de thuisclub gebruik van maakte en daardoor de verdediging van Hertha door een overtal van de thuisclub onnodig werd geconfronteerd met wederom een tegentreffer…4-3

De onverzettelijke verdediging van Zakeria, Sense, Ali en Silvijn bleef vechten voor elke bal en tot genoegen van de trainer werden de aanvallen gevarieerd breder opgezet en kwam er meer kansen voor de absolute uitblinker spits Ravi die na vele mislukte doelkansen weer raak schot 4-4

Door deze reeks van doelpunten werd het voor vriend en vijanden een sidderende strijd over en weer.. want weer kwam de Hertha in een steeds venijnigere strijd voor het doel op achterstand na dat hij al menige bal door Timmety professioneel uit het doel had gehouden op ….5-4

Bij weer een aanval over links werd de bal goed geplaatst op Ali die Ravi in stelling bracht ..maar hij zag dat Alex zich in een meer gunstige positie vrijstond en deze met klasse aanspeelde. Alhoewel Alex er al wat missers op zijn naam bracht revancheerde hij zich deze keer door met een prachtig doelpunt te scoren en bracht hij de stand op 5-5..!!

De blijdschap hierover werd snel te niet gedaan toen door toedoen van de te veel gelopen kilometers de verdediging niet werd bijgestaan en er 3 minuten voor tijd men nog een tegentreffer moet incasseren….en hierdoor de verslagenheid bezit naam van alle spelers ouders en coaching…en leek het op knock-out….maar hoe groot was de uitbundigheid toen ook het hele Hertha team gebruikt maakte van de euforie van de thuisclub daar dachten de 3 punten binnen te hebben…..door een massaal aan te vallen met kracht uit de vermoeide tenen maar waarbij Ravi zijn kalmte bewaarde en door brilante voorzet van Alex alsnog met een fantastische treffer de eindstand op 6-6 bracht en hiermede de meegereisde aanhang en leider en coach een voetbalochtend bezorgde om nooit te vergeten waarbij lange terugreis aanvoelde als een heerlijk verlopen schoolreisje…!!

Naar het overzicht