HERTHA JO13/4 wint daadkrachtig met 0-7 door geweldige inzet en goed breed circulatie voetbal van Hooglanderveen

13 november 2016

Nu met Dylan Fransen onder lat voor de helaas voor de in de ziekenboeg verkerende ( “Cillesen in dop ”).. Timmety Molleman werd er na een sportieve respectvolle handreiking met de thuisclub op natuurgras afgetrapt. De toon voor de wedstrijd van Hertha werd ingeleid door Alec Sanz eveneens aanvoerder en van ouders met Spaans en Engels voetbalbloed die al na 1 minuut een aanval afrondde door de bal net naast de kruising te schieten.

De nog verbouwereerde verdediging nog net bekomen van de wervelende aanval actie werd in de 2de minuut totaal op her verkeerde been gezet door de inspirerende sportieve vechtlustige middenveldspeler en laatste man Zakeria al Hamood die met een vlijmscherpe pass de talentvolle Ravi Verbruggen aanspeelde welke zeer professioneel de openings treffer achter zijn naam zette 0-1..! Al is de mascotte van het team een Dinosaurus…. maar in werkelijkheid gezien de vechtlust in feite in het veld een “Beer” los..!

Tom nu in een rechtsbuiten positie maakte zijn rol op effectieve wijze waar door zijn aanval drift breed langs de lijn op te zetten met goede passes naar de aanvallende voorwaartsen waaronder Ravi Verbruggen aan te spelen …..en niet zonder succes waar door al in de 5de minuut had hij met een gaaf schot de 2de treffer op zijn naam 0-2 zette

Dat de goede fluitende scheidsrechter geen thuisfluiter was bleek dat hij de bovenliggend team Hertha ook na een handsbal en penalty toe kende die in goede vel verkerende Pepijn op een proffessionele wijze t.w. ... strak laag in de hoek verzilverde ..0-3 !

Het moet worden vermeld dat Hertha door het spelen als een team met daarnaast zeer verdienstelijk door tactische ver van het eigendoel verdedigen door Zakeria , Tom , Silvijn Kat en Ferre Jairam en met als uitblinker de stand-in keeper Dylan niet allen het doel schoon maar ook constante aanvallende druk op de tegenpartij hielden die daardoor geen kans kregen een deuk in een pakje boter te trappen ..proficiat..!!

Na de rust was het spelbeeld als in de eerste helft weer vele kansen en toonde de keper van de tegen partij dat hij er niet voor “spek en bonen ‘ stond door vele schoten van Ferre, Tom Ravi en Alex te keren…en werd er geen uitslag met dubbele cijfers mee naar Vinkeveen genomen en daarmee werd zakgeld van de coach met deze dure maanden gelukkig gezien een” patat deal “(bij verschil van 10) ongemoeid kon worden gelaten…!!!

Maar in de 2de Helft werden er toch pogingen in de richting gedaan . Twee indientieke aanvallen over nu breed en links werden door Alex Sanz zeer professioneel na weer prachtige passes van Pepijn Koper laag langs de lijn werd afgerond 0-4 en 0-5..!

En niet veel later verdwenen na vele pogingen eerder die nog door de keper werden gestopt door swingend ogend voetbal door Tom Hamelink 0-6 en door Ravi Verbruggen eveneens op de door geweldige inzet en daardoor merkbare optredende moeheid ook nog eens 0-7….gemaakt en trokken de triomferende Hertha spelers leider en coach en ouders zeer tevreden huiswaarts.