Hertha JO08-1 jongens klimmen op!

26 september 2016

De jongens van Hertha JO08-1 hebben afgelopen zaterdag tegen RKDES JO08-3 hun 3e wedstrijd in de competitie gespeeld. Hun start in de competitie viel niet mee (Hertha JO08-1 – Badhoevedorp JO08-1 werd 0-10 en Hillegom SV JO8-2 – Hertha JO08-1 eindigde in 9-0), wat resulteerde in de laatste plaats in het klassement. De jongens bleven monter en enthousiast en kort nadat de wedstrijd begonnen was, scoorde Benjamin het eerste doelpunt. En het tweede, maar dat kan ook Mees Broere zijn geweest, want in de euforie die heerste langs de zijlijn, is de verslaggeefster geheel de kluts kwijtgeraakt. Het harde werken tijdens de trainingen werd beloond! Want er volgden nog maar liefst 4 doelpunten. De ballen werden mooi aangespeeld door Mees Vis, Stan en Jort en in de achterhoede hielden Milano, Emmanuel en Daan het netjes dicht. In de rust werd van keeper gewisseld. Mees Broere stond in het doel de mazen in het net te tellen (je moet toch wat...), wat nog even voor een spannend moment in de wedstrijd zorgde, maar ook deze aanval van de jongens van RKDES werd netjes afgevangen. Ook de tweede helft werd weer top gespeeld, nu met kansen van Milano en Stan en de goals van Benjamin en Lennon. Daan, Mees Vis, Jort en Emmanuel zorgden ervoor dat er geen bal doorkwam van de tegenpartij. Eindstand 6-0, goals gemaakt door Benjamin (3), Mees Broere (2) en Lennon (1). Kortom de jongens van Hertha JO08-1 klimmen op en staan nu op de 8e plek in het klassement.