MENU
 

Hertha JO13-4 toonde klasse met geweldige inzet en won verdiend met 7-5 van Hooglanderveen

18 september 2016

Met een klein budget was het toch het Bestuur gelukt voor sluiting van de transverdatum een goede speler Alex Sanz uit Engeland voor JO13-4 aan te trekken om het middenveld te verstevigen omdat het meespelen van Hinze Bright een onzekere factor is geworden.

Mede doordat de teams JO13-3 en JO13-3 momenteel gecombineerd trainen onderleiding van Coach Cees en assistenten (vaders van JO13-3 in opleiding) is er een andere “drive” in het 8 tal gekomen die al snel zijn vruchten afwerpt ten gunste van beide teams ,maar dat verder terzijde..!

Het de mannen van JO13-4 zijn zeer leergierig en nemen snel items uit de trainingen op en dat vertaald zich gelijk in goed combinatie spel gericht naar doel van de tegenstander…overeenkomstig het beleid van Hertha…!

Dat maakt het kijken naar het spel van de mannen leuker dan menige wedstrijd in “Ere” divisie die in feite de naam niet toekomt.

In de enthousiaste opening was het ook geen vraag wie de openings zou scoren van een treffer maar wanneer ..dat werd na de eerste 2e minuut duidelijk met een dodelijke messcherpe pass van de zeer gedreven Zakaria AL die door het midden de bal naar de vrijlopende Ravi paste die de bal cool achter de keeper deponeerde en de stand op 1-0 bracht…!

De vader van deze coal ketter stond achter het hek enigszins slap in zijn handen te klappen en zich te verbijten….omdat hij was vergeten de accu van zijn camera op te laden ..omdat fraaie moment digitaal nog vele malen te zien..!!

Het spel was niet allen een genot om te zien maar door een goed evenwicht tussen beide teams was het buitengewoon spannend door het doelpunten verloop 1-1…2-2….2-3…..3-3….4-3…4..5… 5-5… 6-5 en eindelijk 7-5…!!

Hierbij nog geeneens vermeld de geweldige schoten op de doelen van beide teams waarbij beide keepers van de teams hun klasse toonde..!

En eer aan die hieraan de basis stond ..de voortreffelijke leider Michel met zijn uitgebalanceerd wissel beleid en bijzondere motivatie injecties waardoor de spelers steeds uitgerust en opgeladen werden gewisseld.!

Ravi 4 schitterde treffers, Dylan met gevoel als ex keeper 2 treffers and but not least… Pepijn 1 goal maar met de meeste kilometers in zijn benen..!!

De man of the match uiteraard met 4 goals en 10 schoten op het doel waarvan 4 gestopt door keper en de rest naast of op de lat ..proficiat….hadden wij de foto’s maar….helaas…accu leeg… maar ook de energie van geweldige de spelers die alles hadden gegeven en dus wel even wat energie konden consumeren d.m.v. calorieën donatie van opgetogen Coach en trotse vader.

Naar het overzicht