MENU
 

SV Hertha MF1 bedankt VINK BOUW

03 maart 2013

Vandaag voor de wedstrijd hebben we een foto’s gemaakt omdat we allemaal nieuwe tassen hebben gekregen van VINK BOUW uit Nieuwkoop!! Na een lange winterstop stond dan vandaag eindelijk weer een echte wedstrijd op het programma, een geduchte tegenstander, namelijk FC Abcoude MF1. Ook een meidenteam dat zijn wedstrijden veelal makkelijk wint dus vandaag zou het wel een een spannende wedstrijd kunnen worden.

Abcoude begon beter aan de wedstrijd en vonden elkaar makkelijker dan Hertha MF1, we probeerde het wel maar Abcoude voetbalde beter en kwam verdiend op 0-1, na de 0-1 een mooie kans voor Femke maar helaas stond de paal in de weg. De wedstrijd golfde een beetje heen en weer en vlak voor rust was het weer Abcoude dat scoorde, 0-2. Na rust kansjes over en weer en het was weer Abcoude dat de 0-3 scoorde, Hertha kwam beter in het spel en Mandy schoot de 1-3 binnen, zou het toch nog gebeuren vandaag? Nee dat helaas niet vandaag zat het er niet in met de meiden, Abcoude had vandaag verdien gewonnen.

Na een warme douche konden we weer met die mooie tassen van VINK BOUW lekker naar huis. Deze week weer lekker trainen en zaterdag spelen we tegen SV Hertha F6.

Naar het overzicht