MENU
 

Hertha MO13-2 start met ruime nederlaag

29 augustus 2016

Het vernieuwde meiden team Hertha MO 13-2 gesponsord door Jumbo zijn zaterdag begonnen met een flinke beker nederlaag. MSV 19 MO13-1 uit Montfoort, uitkomend in de tweede klasse, waren duidelijk een maatje te groot voor onze meiden.
De eerste 10 minuten hielden de Hertha meiden goed stand en zorgde Emma Dolman dat het doel schoon bleef. Daarna begon de doelpunten machine van Montfoort te draaien en was er geen houden meer aan. Het werd maar liefst 0-13. Voor de trainers Philip de Jong, Paul Hoekman, Ineke Spraakman en Frank Vousten genoeg werk aan de winkel om het team weer klaar te stomen voor de tweede bekerwedstrijd komende zaterdag. Het team bestaat naast Emma Dolman uit; Nienke Dordregter, June Heemskerk, Lotte de Jong, Noa Leeflang, Indy Prins, Jamie Spraakman en Fenna Wielink allen vorig seizoen al uitkomend in de D jeugd. De meiden die vorig jaar nog in de E uitkwamen speelden zaterdag voor het eerst op een groot veld. Dit zijn: Lotte van Eenennaam, Alyssa Hoekman, Sterre de Jong, Jessica Leeflang, Sophie Moerman, Tamara Peters, Annabel Twaalfhoven en Manon Vousten.
Volgende week zaterdag spelen de meiden zoals gezegd hun tweede bekerwedstrijd uit tegen de Meern. Dit team heeft afgelopen week ook met 12-1 gewonnen van CSW. Dus moeten we aan de bak.

Naar het overzicht