MENU
 

Volop internationale wedstrijden bij SV Hertha

26 februari 2013

Zondag 10 maart staat bij SV Hertha in het teken van internationale wedstrijden. Leo Clement, trainer van SV Hertha D1, heeft contact weten te leggen met de vereniging J-Dream voor een gezellige, vriendschappelijke dag vol voetbal. J-Dream is een voetbalverenging voor in Nederland wonende Japanners is in 2001 opgericht door Keitaro Kawai. Vanaf half 10 ’s ochtends tot kwart voor 3 ’s middags worden er allerlei (jeugd)wedstrijden afgewerkt tussen de Vinkeveners en hun Japanse leeftijdsgenoten.

Vanaf 2004 heeft de Japanse ploeg een nauwe samenwerking met RKAVIC in Amstelveen. Sindsdien traint J-Dream 1x per week op de velden bij de Amstelveense voetbalvereniging. Per jaar worden er ongeveer 6 vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.

Gedurende de dag worden er 10 wedstrijden gespeeld, waarvan 9 jeugdwedstrijden. De D1 en de Mini’s (5-6 jarigen) trappen om 9.30 af, gevolgd door de F1 t/m F3 om 10.45 en de E1 en E2 om 11.45. Daarna, om 12.45, staat de wedstrijd tussen de trainers van SV Hertha en de veteranen J-Dream op het programma. De groep van 17 trainers van SV Hertha, bestaande uit frequente deelnemers van de groep “Trainen voor Trainers”, vormen daarmee het sluitstuk van een unieke dag.

Deze dag is, zoals gewoonlijk bij SV Hertha, vrij toegankelijk voor toeschouwers en de kantine is voor, tijdens en na de wedstrijden geopend. Houd de website (www.svhertha.nl) en de Facebookpagina (www.facebook.com/SVHertha) in de gaten voor het laatste nieuws over de wedstrijden tussen SV Hertha en J-Dream.

Tot zondag 10 maart!

Naar het overzicht