MENU
 

VinkCuisine en opening nieuwe accommodatie

24 augustus 2016

Op zaterdag 27 augustus bereikt Hertha wederom een belangrijke mijlpaal. Op deze dag vieren we namelijk de opening van onze nieuwe accommodatie. De laatste werkzaamheden aan onze nieuwe kleedkamers vinden nu plaats en dat is het slotstuk van hetgeen allemaal de laatste 2 jaar is bereikt: een nieuwe kantine, een nieuw kunstgrasveld, 6 nieuwe kleedkamers en nieuwe bestrating.

De opening zal extra luister worden bijgezet met activiteiten voor alle leden. We starten die dag met een voetbalprogramma, waarbij naast het voetbal voor de kinderen ook nog het nodige te doen zal zijn. Afsluiting is een speciale wedstrijd van (oud) Hertha tegen de AJAX Veteranen onder leiding van Ron Nooitmeer!

Om 16.00 uur starten we met een primeur: ‘VinkCuisine, de grootste open keuken van Vinkeveen’. De allerlekkerste gerechten worden speciaal bereid door de allerbeste chefs van Vinkeveen. Het nieuwe terras van Hertha wordt omgetoverd tot een culinair eetfestijn. Tijdens dit lekkere eten kunnen we genieten van Live muziek.

VinkCuisine wordt mede mogelijk gemaakt door: Paella Carlos, Slagerij Bob van der Spruyt, De Eetkamer, De Haven, De IJsbeer, ’t Kruytvat, Hoeve Landzicht, Villa Lokeend, Partycentrum Roekz, Café de Schans, Sushi Time, De Veensteker, De Viersprong, Traiteur Vorqq, Slijterij Vreeland en ’s Anders.

 
Naar het overzicht