Hertha zaal 1 kampioen

29 mei 2016

Deze week is Hertha zaal 1 kampioen geworden na een zeer spannende wedstrijd tegen Jos/Watergraafsmeer. Dit geheel nieuwe team van Hertha kende dit seizoen een moeizame start van de competitie met een nederlaag en twee gelijke spelen. Daarna zette het team van aanvoerder Nabil Bardan een sterke reeks neer met vijf overwinningen op rij. Na de tweede nederlaag van de competitie volgde wederom een zeer sterk reeks met 8 overwinningen op rij waardoor Hertha zich bovenaan de ranglijst nestelde. De positie werd vastgehouden tot de laatste speeldag en kon het kampioenschap thuis in de Boei worden binnengehaald. De supporters van Hertha waren in grote getalen gekomen en zorgden voor een uitstekende sfeer. Dit zorgde er wel voor de nodige wedstrijdspanning Jos/Watergraafsmeer gaf uitstekend tegenpartij en kwam op 0-1 voorsprong. Via vlotte combinaties aan Hertha zijde werd de stand 1-1 en 2-1. Vlak voor rust maakte Jos 2-2. Na rust bleef de wedstrijd ongekend spannend. De wedstrijd golfde op en neer en de wedstrijd kon alle kanten op. Hertha kwam op 3-2 en 4-3 voorsprong. Jos speelde vlak voor tijd alles of niets en hun keeper ging veelvuldig mee naar voren, maar Hertha kon hiervan niet profiteren. Na kansen over en weer was het toch Hertha dat de beslissing kon forceren. 5-3. Jos kwam nog wel op 5-4 vlak voor tijd, maar dit was niet genoeg. Na het laatste fluitsignaal van de streng leidende scheidsrechter kon het feest voor Hertha beginnen en het kampioenschap worden gevierd. Het team heeft de ambitie om volgend seizoen direct weer kampioen te worden en door te stromen naar de 1e klasse. Op de foto het kampioensteam bestaande uit: Nabil Bardan, Marlin Bot, Dylan Eindhoven, Achmed el Elhajaij, Ali Eren, Adil Kamil, Lulinho Martins, Nino Westra en Redouan el Yazidi.