MENU
 

Hertha C2 kraait Victorie met goed voetbal en inzet door met ruim overwicht te winnen van no 2 van de competitie Victoria C5 met 1-4‏

11 mei 2016

Om het zicht op de 3de plek van de competitie te behouden moest er gewonnen worden liefst met ruime cijfers ..dus lag de lat hoog…zonder topscoorder Wouter ,kopspecialist Vincent en hardwerkende Mats !

De wedstrijd begon gelijk met licht overwicht voor Hertha met counters voor Finn met goede acties resulterend met goede schoten op de paal of toch nog wat gemakkelijk in de handen van de keeper geschoten…wat eigenlijk raak had moeten zijn !
Met al een hoop gevend begin …echter dan een hoekschop van de thuisclub welke tot een gevaarlijke scrimmage voor Kay T leidde maar de verlossende trap van Rowan kwam in eigen” net “terecht tot ontsteltenis van de mee gereisde Hertha supporters..1-0..!
Echter werd deze domper geweldig door het team opgenomen en werd de pechvogel bejubeld al of het voorsprong betekende..!

De grote ommekeer die het gehele team moreel weer op de rails zette was een aanval over links met een paar schitterende een-tweetjes die leidde dat Nick alleen voor de keeper kwam en jawel en zeer cool ondanks de ogen in zijn rug van zijn grootte met een lekkere schuiver 1-1 aantekende …zijn eerste treffer in de competitie …maar hij verzuimde als Feyenoorder even met beide duimen en wijsvingers en hartje te malen voor de dol blijde liefde langs de kant…oké a.s. zaterdag maar weer proberen

Het geluk zat Hertha toch weer mee want niet lang daarna revancheerde Rowan zich door een subliem genomen hoekschop op de knikker van de lange Kay O te deponeren die daardoor alleen ja hoefde te knikken om de en de stemming langs de lijn weer optimistisch te maken 2-1 !

Met deze stand werd de rust in gegaan en kon de coach ze wijze dat er goed als team werd gevoetbald door dat bij vele de matigheid was verdwenen en de meeste lieten zien dat ze echt met passie in bewogen en niet stonden als voorheen … maar dat men de tweede helft er een tandje gezien het belang er bij moet zetten ..!

Dat de nu spelende op plaats 10 captain Bob het voorbeeld gaf was direct te zien een mooie aanval in gezet door Finn kon Bob helaas niet af maken maar zette hij wel de toon aan zijn teamleden.

Alhoewel Kay helaas met zijn niet altijd succesvol is maar anderzijds goed met zijn hoofd erbij ..en was zeer succesvol bij want weer uit een schitterend genomen hoekschop door wie anders dan Rowan kopte hij 1-3 en niet veel ook nog zijn derde treffer na een geweldige pass van de hard werkende Finn en werd het 1-4 ..!

Niet alleen de makers van de treffers maar het team verraste vriend en vijand met doelkansen w.o. Jimmy , Jacob en Enzo die vrij voor de keeper kwamen te staan en de paal als hun tegenstander moesten erkennen ..en nu Brian als absolute km vreter .

De laatstse tegenstander is Spakenburg ….als dit team niet is opgetuigd met sterke vissers uit C1 zal Hertha C2 deze competitie zeer succesvol kunnen afsluiten iets om als team trots op te zijn men is geweldig gegroeid niet alleen in de hoogte..!

 

Naar het overzicht