Hertha D1 Kampioen 2015-2016

20 april 2016

Vinkeveen, 19 april 2016, Op een niet zo maar gewone dinsdagavond behaalden de kleine grote helden van Hertha D1 hun kampioenschap in de tweede klasse. In een rechtstreeks duel werd op het spik splinter nieuwe kunstgrasveld de strijd aangebonden met directe concurrent FC Breukelen D1.

Het werd een spannend duel met een 2-0 voorsprong bij rust maar FC Breukelen kwam na rust nog langszij. 2-2. Maar met de absolute wil om te winnen werden de ruggen gerecht en scoorde Ciaran Green uit een penalty onder absolute hoogspanning de winnende. 3-2. En dan ben je dus een hele grote.

En daarmee lieten zij de kampioensschaal met een gouden rand in Vinkeveen bezorgen omdat zij deze competitie géén wedstrijd hebben verloren.

Dus was het feest op Herthanello en bleek ook het spik splinter nieuwe clubhuis een prima verblijf om de champagne te ontkurken, muziek te maken en de spelers te huldigen met stuk voor stuk dik verdiende medailles.

Wat een TEAM en wat een Toppers die Hertha NOOIT maar dan ook NOOIT meer zullen vergeten. En andersom natuurlijk.