Hertha C2 geeft de naast de dames teams en D1 nog een beetje glans aan de club en wint de derby tegen Argon met passie en wilskracht met 5-3...!!‏

18 april 2016

Op de trainingen was het al merkbaar dat men de sprint naar boven wilde handhaven en werd er daardoor echt doelbewust gewerkt.
Helaas zonder Brian ,Jimmy en Jacobs werd te over geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen en liepen de aanval patronen niet vloeiend ofschoon er wel veld overwicht was. De ongezonde spanning werd echter juist door Argon zelf weggenomen door een eigendoel punt.... 0-1 !
Anderzijds maakte dat ook wakker en kwam Argon terug in de wedstrijd en doordat het achter bij Hertha nog niet geheel klopte was Argon in staat snel en tegentreffer te scoren 1-1..!
Hertha begon gelijk daarna aan een tegen offensief waardoor de ruimte achter de linies te groot werden en werd een goed uitgespeelde counter te fataal en stond tegen de verhouding in alweer 2-1
Het kon Hertha niet imponeren want met bleef gedurfd met geloof in eigen kunnen naar voren spelen wat verdiend resulteerde in in de gelijkmaker van de man in topvorm Finn Colly tegen de keeper van Argon die zo in Jong Oranje onder 17 mee zou kunnen doen maar werd met een stand van 2-2 de rust ingegaan.

Als jonge hongerige leeuwen begon Hertha aan de tweede helft maar liep het weer in de zelfde kuil als bij het begin in de eerste helft door de veel ruimte achter weg te geven en werd dat wederom onnodig afgestraft ondanks goed keepers werk van de laatste man en keek Hertha onverdiend gezien hun inzet en passie tegen een achterstand aan 3-2

Anderzijds was dat de vonk in het kruitvat wat Hertha nodig had om in een hogere versnelling te gaan . Goed opgezette aanvalsgolven waren het gevolg en ontaarde in Wouter een aanvalsdrift die bij Feyenoord node werd gemist om mee te doen de competitiestrijd maar dit terzijde maar zijn voorzetten op maat konden helaas nog niet tot goal worden verwerkt en werd slechts de lat op stevigheid getest..!

Het goede voorbereidende werk op het middenveld echter zette met een mooie pass
de super gedreven Finn Colly aan de bal die weer als een Cruyff in zijn beste dagen weer de gelijkmaker aantekende..3-3..!!!
Echter je bent pas een topper als je letterlijk het verschil voor je team maakt en dat deed Finn ook door de zeer goede keeper een off day te bezorgen 4-3..!!

Al was de buit al binnen ......je laat als team pas laten zien dat je het "waard " bent het beste team wil zijn want door weer een schoonheid van een aanval en bijhorende dribbel van Wouter de Waard werd de op maat aangegeven voorzet door Vincent (die zijn hoofd er op de laatste minuut er bij hield ) vaardig en gretig in gekopt en werd de verdiende uitslag 3-5 en en is de doelstelling van Hertha C2 om bij de top in deze competitie op schema

Dit verslag kwam tot stand door medewerking van Nick van der Neut die tevens een groot aandeel had in de goede verdediging van Hertha...! Bedankt