SV Hertha MF1 wint Stichting VSV zaalvoetbaltoernooi in Breukelen!!

22 januari 2013

De winterstop is weer voorbij dus de meiden hadden er weer erg veel zin in. Vandaag hadden we een zaalvoetbal toernooi georganiseerd door de VSV (Voetbal Samenwerking Vechtstreek) Tijdens het toernooi werd ook nog eens 321,30 euro opgehaald voor de aanschaf en het plaatsen van een watertank voor de Sunshine Academy in Kakamega in Kenia. Wij waren ingedeeld in de middag poule, er waren 2 poules van 4 teams.

De eerste wedstrijd moesten we tegen jongens SV De vecht, na een spannende wedstrijd wonnen we die met 1-0 door een goal van Noa, een uitstekend begin natuurlijk. De 2de wedstrijd tegen de jongens FC Abcoude, ook die was weer super spannend, we wonnen met 2-0, Sienna en Daniek scoorde. De wedstrijdjes duurde maar 10 minuten dus elke wedstrijd was spannend, de 3de poulewedstrijd moesten we tegen meiden van FC Abcoude, kansen over en weer maar gescoord werd er niet we speelde 0-0, en wonnen de poule, top gedaan meiden we staan in de finale.

De finale tegen de winnaar van de andere poule, de jongens van FC Maarssen. Wat een spannende wedstrijd was dat zeg, kansjes over en weer maar gescoord werd er niet, dus 5 minuten verlengen en wie scoorde was gelijk de winnaar met “ sudden death” , wat een spanning maar ook de ouders hielden het niet meer op de tribune. Ook in de verlenging werd er niet gescoord dus moesten er penalty’s genomen worden wie het VSV toernooi zou gaan winnen. Mandy scoorde de 1-0, Maarssen 1-1, Noa de 2-1, Maarssen weer maar keeper Mo pakte de bal. Dus de beslissende penalty was voor Annebel, koelbloeding schoot ze de bal in de de hoek en SV Hertha MF1 won het toernooi, wat een feest zeg, super gedaan meiden wat een strijd en inzet hebben jullie weer getoond op dit toernooi. Van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning. We wonnen ook de beker en kregen ook allemaal nog een medaille.

Was weer een geslaagde zaterdag en de meiden gingen moe maar voldaan naar huis!!!