MENU
 

Hertha D1 ruikt kampioenschap

03 april 2016

Vinkeveen, 2 april 2016 – De Cruyffies van morgen uit Vinkeveen zijn volop in de race voor zowel de Kampioensschaal als de KNVB-beker.

Woensdagavond werd bijvoorbeeld S.V. T Gooi uit Hilversum vanwege de Vinkeveense dadendrang met 6-2 in de derde bekerronde aan de kant gezet.

En voor de kampioensschaal stond afgelopen zaterdag de eerste van de laatste vier finales tegen “Huizen Hoog Favoriet” op het programma.

En goed nieuws want deze eerste finale werd met 1-0 gewonnen en beslist door een schitterende aanval die werd bekroond met een ziedend afstandschot van Mats (Koetje) Klinkhamer vijf minuten voor rust.

Kan niet anders dan dat dit zeer binnenkort Youtube materiaal…

Hertha speelde vandaag niet goed en niet slecht , creëerde vol op kansen met Ciaran, Yanick, Mees, Frans, Rens en Sem maar ze wilden er vandaag gewoon niet in. En met zo’n minimale voorsprong werd het dan toch nog een spannend slot. Maar met de absolute wil om vandaag niets weg te geven, werden de spaarzame counters van Huizen ongedaan gemaakt door Tibor, Sander, Lucas, Mats en Vince. Met speciale dank aan supergoalie Luca Irving en topverdediger Daan de Boer die de bal in de laatste minuut nog even van de doellijn wist te redden. Aanstaande zaterdag reizen de Vinkeveense talentjes af naar Victoria om dan weer met “Cruyffiaans tikkie takkie voetbal” en de absolute wil om te winnen een grote stap richting kampioenschap te maken.

Dan kunnen ze in Zeist vast beginnen om de namen van Mees, Mats,Yanick, Lucas, Frans-jozef, Ciaran, Tibor, Luca, Rens, Jaiden, Daan, Sander, Vince Sem in de schaal te graveren….Nog drie finales te gaan!

Ofwel: “Mooie tijden sport”.

Naar het overzicht