Hertha C2 handhaaft zich in de top van de competitie met een ruime winst op Spakenburg C5 met 8-0‏

22 februari 2016

Hertha C2 wilde men niet afhaken in de competitie ,dat er met meer dan 7 punten verschil moest worden gewonnen om Argon weer te passeren.!

Echter kampte het team met personele problemen zoals Wouter als topscoorder verhinderd vanwege een zeer zware operatie aan zijn gehoor…en captain Bob Liesveldt niet geheel fit.. alsmede Ties, Jimmy en Brian in de Oostenrijker Alpen..!

Gelukkig waren Pim Scheepsmakers en Bim Bunbut bereidt als om de nodige gaten op te vullen.

Met de wind mee werd door Hertha afgetrapt en geholpen door de harde wind zette Hertha gelijk met goed team werk veel druk op de helft op de helft van de gasten en betaalde zich na al 6 minuten uit doordat Bim werd aangespeeld en die als laatste met mooie individuele actie de bal achter de keeper schoot ..1-0..!

Hertha bleek in staat het de gasten danig moeilijk te maken om de bal over de middellijn te krijgen want de bal werd geholpen door de wind door Hertha in het strafschop gebied gepompt waaruit een rebound de toch nog spelende Bob Liesveldt na 11 minuten de 2-0 op zijn naam zette en liet zien dat hij weer de oude was en uiteraard hiermee indruk op zijn moeder wilde maken..!

Na 20 minuten gaf de goed maar ook streng fluitende scheidsrechter Kevin ( wat de coach later zelf ondervond…!) terecht een penalty aan de thuisploeg wegens een tackle…!

De captain Bob Liesveldt besloot zeer sportief deze te laten uitvoeren door de top verdediger Stein Brabander daar hij in zijn positie nooit een doelpunt op naam kon zetten aan ….echter moet hij op de trainingen nog hiervoor aan de bak want bij deze gelegenheid ging de bal ver over … een kwaal waar er meerdere in het team aan leiden..!!!

De beloofde van Tim Scheepsmaker aan de coach alles te geven om tot scoren te komen loste hij in door kort in de eerste helft door de 3de en 4de treffer voor zijn rekening te nemen ..mede door goed aanvallend voetbal van het gehele team met echte uitblinkers door met passie en goed passen

van Jacob Biemond ,Enzo en Nick en kon aan de limonade worden gedronken in geschonken door een zeer goed gestemde Coach welke haast lachend de reprimande van de scheidrechter moest aanhoren betreffende de snelle wissels..!

Nu met de wind als derde man tegen Hertha werd er afgetrapt echter het spelbeeld veranderde nauwelijks Bim Bunbut blijf goed aanspeelbaar en zorgde voor een constante dreiging over links en creëerde zijn eigen kansen voor het doel maar de zeer goede keeper deed zij werk… maar zijn gevaarlijk schot bleef uit..!

De ingekomen Finn Colly had nog wat recht te zetten ook hij miste net “niet doelrijpe kansen “maar na 7 minuten na de rust wist hij et eindelijk toch een op zijn naam te zetten ...mede door goed voet bal om hem heen Van Tim en Bob en Bim ..5-0

Bij deze stand werd de beloofde wens van de coach aan de weer heel hard efficient snelwerkende verdediger Stein Brabander gehonoreerd en mocht hij wisselen met Bob Liesveld die in de verdediging op zijn plaats in de verdediging ging spelen…

Bim Bunbut die ontzettend veel aanvallend veel werk verzette en de tegenstanders door zijn behendigheid en grettigheid dol en misselijk maakte , maar daarbij tevens bij zijn eigen trainer langs de lijn respect afdwong daar hij normaal altijd als links back is op gesteld.

Nu vocht hij voor wat hij waard in de voorste linie en maakte als slagroom op de taart zijn de zeer verdiende de 6de treffer dus 6-0

De aanvallen van Hertha bleven zeer gevarieerd komen en stond achter Bob Liesveld nu verrassend als een bekwame verdediger en merkte Stein dat aanvallen ook een vak is wat je meer moet doen !

Het was heerlijk dat Finn Colly zich dapper revancheerde met de nog twee laatste treffers 7-0 en nog eens 8-0 met zijn op zijn optreden in de vooraf gaande wedstrijden maar de kansen die hij hiervoor nodig had een hogere uitslag verdiend. Desalniettemin was de doelstelling van de wedstrijd behaald door werd in de ranglijst Argon C2 gepasseerd en achtte de zeer tevreden coach een passende consumptie voor het team in de zeer luxe kantine van het nieuwe clubhuis

Direct toog een delegatie van Hertha C2 naar het mooie privé revalidatie verblijf in Waverveen van de recent geopereerde Wout de Waard die al voor de tweede keer een oor is aangenaaid …( waarvan de laatste door het oog van de naald goed af liep…!!!). om men persoonlijk verslag te doen van de wedstrijd…maar tevens met een gevulde repro Beker van de Champion League met de grote OREN gevuld met chocola en fruit aan te bieden.!

Alhoewel hij een grote snoeper bleek te zijn was hij met de Beker met de gezonde oren… meer zeer ingenomen dan de inhoud daar hij nu de enigste fan van Feyenoord is die dat nu kan koesteren…!!