MENU
 

GEWELDIG FEEST VRIJDAG EN ZATERDAG BIJ DE OPENING VAN ONZE NIEUWE KANTINE -LET OP, FOTO'S TOEGEVOEGD-

28 januari 2016

Mede namens het bestuur van sv Hertha wil ik nogmaals alle sponsoren, bedrijven, handjes en al die mensen die ons financieel gesteund hebben, zowel diegene die spontaan geld gestuurd hebben als diegene die obligaties genomen hebben, enorm bedanken voor jullie steun bij de bouw van dit prachtige object. Zonder jullie hulp was dit allemaal niet mogelijk geweest, maar we zijn er nog niet. Nu gaan we beginnen aan de bouw van 6 kleedkamers, want daar ging het toch om nietwaar? Ook de komende maanden zullen wij jullie hulp weer hard nodig hebben.

Zowel de officiële opening als de open dag waren zeer druk bezocht en wij hebben alleen maar complimenten gekregen. Veel oud-leden kwamen een kijkje nemen en hebben zich voorgenomen nu meer naar Hertha te komen en dat is een goed teken.

Tot slot wil ik de 1.5 commissie bedanken voor het geregel van de beide dagen, de gevers van de veilingstukken en de kopers daarvan ( een opbrengst van ruim 4.100 euro). De Inbev, Kratje kontant, slijterij Vreeland en Beachclub Lust , voor de drankjes en de hapjes. Modehuis van Yperen en d’Hersingny, voor het leveren van de kleding van het bar-en keuken personeel en tot slot al de vrijwilligers achter de bar en in de keuken. Het was in één woord geweldig.

Video Impressie

PS. Nog even een persoonlijke noot:

Mag ik diegene die het initiatief hebben genomen om mijn naam aan de bar en straks aan het plein te geven bedanken. Voor mij had het niet gehoeven, maar ik ben er wel erg trots mee. Bedankt!

Harry van Genderen

Naar het overzicht