MENU
 

Open huis nieuwe kantine SV Hertha op 23 januari 2016

20 januari 2016

SV Hertha neemt op zaterdag 23 januari de gloednieuwe kantine in gebruik. Hiermee is de Vinkeveense voetbalclub helemaal klaar voor de toekomst. Iedereen is van harte welkom om het totaal vernieuwde complex te komen bewonderen tijdens een open huis.

Vanaf 2012 ontstonden de plannen en in oktober 2014 hebben de leden van SV Hertha de goedkeuring gegeven voor de verbouwing van de oude kantine voor de benodigde (nieuwe) kleedkamers. Dit was hard nodig omdat het meidenvoetbal een grote groei door maakte. Allereerst is begonnen met de bouw van de nieuwe kantine, bovenop de al bestaande kleedkamers.
En nu staat de kantine er!
Met grote dank aan de vele vrijwilligers, sponsoren en de bedrijven uit de regio, maar ook van ver. Zij hebben ervoor gezorgd dat het onmogelijke mogelijk is geworden. Een kantine met een prachtig mooi uitzicht over de voetbalvelden. Zonder al die inzet was dit mooie complex er zeker niet gekomen.


Dave Miller
Van 14:00 tot 20:00 staat de Moonlight Drive-In Show garant voor gezellige muziek, is er een springkussen voor de kinderen en komt niemand minder dan Dave Miller een fantastisch optreden geven!


Veiling
Rond 16:30 uur staat er een spectaculaire veiling op de agenda met werkelijk unieke kavels én waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan de verbouwing . Kijk voor een overzicht van alle kavels op www.hertha.nl en op de Facebook site van SV Hertha.


Bakstenen
Aan het begin van het traject zijn er tijdens evenementen als Koningsdag en de Rap & Ruigrace “SV Hertha bakstenen” verkocht. Dankzij deze stenen werden de allereerste euro’s binnengebracht voor het bouwproject.
Deze symbolische baksteen is een gratis consumptie waard, dus als je ‘m nog hebt, neem hem mee en proost op de nieuwe kantine…op zaterdag 23 januari!

Naar het overzicht