MENU
 

C2 blijft op een eervolle plaats met hard werken als team in de najaarscompetitie door ruime winst op Altius C5 met 7-1‏

07 december 2015

Het doel van het team voor de laatste thuiswedstrijd was duidelijk ..de goede positie competitie behouden om te promoveren naar een aantrekkelijke komende voorjaarscompetitie .! Maar daarvoor is eerst het doel van de tegenstander tenslotte het lijdend onderwerp. Omdat gelijk al in de eerste helft te trachten te bereiken koos captain Bob van Liesveldt slim de harde wind als “12 de medespeler “.

Maar dat deze wind ook een tegenspeler kon zijn onderving de Vinkeveense Wouter “Moulijn” zijn bal aanname en de daarop volgende sprintjes naar de achterlijn getuige van techniek en passie maar de daaruit komende voorzetten bereikte de voorzijde van het doel bij de gretig kopende en overige oplopende Hertha schutters niet !!

Maar bij de derde aanval na 7 minuten had hij zijn vizier op scherp en verliep de aanval volgens boekje en belandde de voorzet bij Finn Colly die de inlopende Bob Liesveldt bereikte welke de bal beheerst met binnenkant voet het net in werkte 1-0

Daarna was het een genot om na te kijken als men aan Herthaan uiteraard al was de balcontrole verre van hoog niveau de bal echter en zeker veelal wel...want die wilde maar een richting...de speelhelft van de gasten....dit werd gretig uitgespeeld door Hertha waarbij veel doelkansen ontstonden waarvan er een door Finn Colly nu wel loepzuiver werd afgerond.

Daar ongemerkt ook vele verdedigers de verleiding door druk van de wind te ver vooruit begonnen te spelen werd uit het niets het vacuüm opgevuld door enkele gasten..met daarbij nog een mislukte terugspeelbal schrok Hertha wakker en stond het tegen de spelverhouding in 2-1

Dat Finn Colly na zijn optreden afgelopen wedstrijd nog wat goed te maken had was duidelijk want hij maakte aan spanning na de tegengoal een eind door de 3-1 en de 4-1 voor zijn rekening !

Opmerkelijk was het laatste kwartier van de tweede helft let wel met een forse wind tegen was het Brian van der Hulst alhoewel hij niet door de trainer in de basis was gezet,bewees hij zonder woorden het ongelijk van de coach ...door als spits voor vervanger Finn , twee gave doelpunten uit onverwachte momenten op zijn naam te zetten.

Mats Holtrop werd hierdoor eveneens geïnspireerd en speelde de laatste minuten als een jagende leeuw voor de bal en scoorde hierdoor louter op inzet en passie zijn een eerste doelpunt in deze competitie ...7-1 ..proficiat !!!

Het was dan ook voor iedereen die Hertha een warm hart toedracht een lekker sportief gevoel toen de zeer goed leidende arbiter Rik Hendriks voor einde van de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie af floot..!!

Naar het overzicht