HERTHA D3 NEEMT DE PUNTEN MEE NAAR Vinkeveen

30 november 2015

SCH 44 D3 - Hertha D3.

Vanaf de eerste minuut werd Hertha op eigen helft teruggedrongen maar de kansen die SCH kreeg werden niet verzilverd mede door goed verdedigen van Ricardo en koen. In de vijftiende minuut was het toch raak want uit een corner kon de spits van SCH vrij inschieten. 1-0. Een paar minuten later kreeg Cooper een riante kans maar schoot in handen van de keeper. Een paar minuten later werd hij goed vrijgespeeld en schoot de 1-1 binnen. Hertha blijft daarna niet best verdedigen maar ze komen goed weg omdat SCH maar niet kon scoren. Inval coach Cok sprak de mannen in de rust even stevig toe en dat hielp zowaar. Na een paar mooie aanvallen werd Kyan onderuit gehaald op de zestien. De vrije trap zeilde net over de lat. Even later mag Daan een vrije trap nemen .Die was zo hard dat de keeper los moest laten en daar was Niels v d Graaf er als de kippen bij om de 1-2 te maken. Toen even later weer een hard schot op doel door de keeper werd weg gebokst pikte Ryan de bal op en schoot 1-3 binnen. Ondanks dat Hertha sterker was kreeg SCH nog een goede kans en een ver schot verdween in het Hertha doel.2-3 . Wouter, Niels en Emile stonden hun mannetje verdedigend en SCH kwam niet meer in de buurt van Koen. Toen even later de aanvallers van SCH toch weer doorkwamen had Hertha geluk dat de bal op de lat stuiterde en niet in het net. Damon Bram en Matthijs gaven nog maar eens gas en in de laatste paar minuten werd SCH zoek gespeeld. Dat resulteerde in nog twee doelpunten van Daan en daarmee waren de punten binnen. 2-5. In de laatste minuut verdween er nog een verdwaalde bal achter Koen .Een goede en verdiende overwinning door een goed combinerend team.