Hertha D3 - Maarssen D4

15 november 2015

Op deze eerste echte herfstdag moesten de mannen van Hertha aan de bak tegen Maarssen. Met de wind dwars over het veld speelde het spel zich voornamelijk af langs de zijlijn. Het spel kabbelde voort en aan beide kanten kwamen er wat kleine kansjes. Toen de wind weer spelbreker leek te zijn waaide er een bal voor de voeten van Ryan. Die zette het vanaf de middenlijn op een lopen en scoorde kort voor de rust de 1-0. Na de thee kwam Hertha pas echt los en de ene aanval na de andere ging richting Maarssen doel. Uit een van deze aanvallen maakte Dennis op fraaie wijze de 2-0. Toen kort daarna Daan nummer drie in het net schoot leek de wedstrijd gespeeld. Niels leek met een mooie boogbal ook nog te scoren maar de keeper en de wind werkten niet mee. Maarssen schrok wakker en zette Hertha behoorlijk onder druk. Met een aantal mooie reddingen hield Koen zijn team op de been. Weer bij de les ging Hertha in de laatste tien minuten weer vol aan de bak en door prima samenspel werd het kort voor tijd ook nog 4-0. In de laatste minuut werkte Maarssen de hatelijke nul nog weg maar de overwinning was binnen. Na een paar wat mindere wedstrijden was dit weer een prima teamprestatie.